SOLIDWORKS POWER paketti

Hintatakuu

Aina edullinen hinta. SOLIDWORKS POWER -paketissa maksat vain ohjelman käytöstä. Ei kalliita alkuinvestointeja. Ei tarvetta omalle palvelimelle. Voit käyttää vanhempia ohjelmaversioita tai päivittää uusimpaan – ei erillisiä ylläpitomaksuja.

Hinta alkaen 275 eur / kk.

>> LUE LISÄÄ HINTATAKUUSTA

Tuottavuustakuu

Tuemme aina käyttöönottoa ja käyttöä. SOLIDWORKS POWER -pakettiin kuuluu alkuopastus, jossa saat arvokkaita vinkkejä ohjelman käyttöön siinä laajudessa mikä teille parhaiten sopii. Kehuttu tukipalvelumme palvelee nopeasti ja asiantuntevasti. Käytössäsi on kymmeniä tunteja etäoppitunteja 3D-mallinnuksesta, kirjastojen hallinnasta, lujuuslaskennasta, virtaussimuloinnista, jne. Erikseen saatavilla myös henkilökohtaista koulutusta sekä valmiiksi hiotut asetukset, piirustuspohjat, materiaalikirjastot ja paljon muuta.

>> LUE LISÄÄ TUOTTAVUUSTAKUUSTA

Turvatakuu

Tiedonhallinta sisältyy aina hintaan. Suunnittelutyösi ei ole hukassa, vaan se on turvassa ja varmuuskopioitu koko ajan ilman omaa palvelinta. Pääset suunnitteludataan käsiksi usealta koneelta tai mobiililaitteelta. Voit halutessasi hyödyntää myös edistyneempiä tiedonhallinnan työkaluja, kuten revisionhallintaa, hyväksyntämenettelyä, muutospyyntöjä ja versioiden vertailua.

>> LUE LISÄÄ TURVATAKUUSTA

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä suoraan asiantuntijaan. Vastaamme pian!

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

aipworks, solidworks, koulutus, verkkokurssi, etäkoulutus, hinta, etäoppitunti

Mikä on pakettiin sisältyvä SOLIDWORKS?
SolidWorks on markkinoiden paras ja yleisin 3D CAD -ohjelma. Sillä tehdään hyvin monenlaista tuotesuunnittelua. Kaikki laajuudet sisältävät mm. kaikki 3D-mallinnustoiminnot, osamallit (part), kokoonpanot (assembly), työpiirustukset, ohutlevy (sheet metal), profiilirakenne (weldment), pintamallinnus (surface model), työstökoneen ohjelmointi (cam). Laajuudesta riippuen sisältyy myös lujuuslaskenta (simulation, fem), komponenttikirjasto (toolbox, ruuvit/mutterit/aluslevyt,jne), 3D-skannausdatan käsittely (scanto3D), putkien letkujen ja kaapeleiden 3D-reititys (routing), huippulaadukas kuvien renderöinti (visualize) ja paljon muuta.

Mikä on pakettiin sisältyvä 3DEXPERIENCE?
3DEXPERIENCE on todella laaja pilvipohjainen alusta täynnä eri tarkoituksiin sopivia ohjelmia. Lähestulkoon kaikki Dassault Systemes:n sovellukset integroituvat tänä päivänä jollain tavalla 3DExperience:een. Tässä SOLIDWORKS POWER -paketissa tulee mukana pilvipohjainen tiedonhallinta sovellus (Cloud PDM). Se on täysi PDM-ohjelma, jota ei asenneta yrityksen omalle palvelimelle. SolidWorksiin asennetaan liityntä Cloud PDM:ään, jolloin tiedostot voidaan tallentaa pilveen. Dokumentit ovat saatavilla pilven kautta missä vain, ja millä laitteella tahansa. Cloud PDM:stä löytyy kaikki tiedonhallinnan työkalut: tehokkaat hakutoiminnot, projektisuunnittelun työkalut, dokumenttien automaattinen numerointi, osaluetteloiden tarkastelu ja vienti exceliin, revisiointi ja hyväksyntämenettely, revisioiden vertaaminen, jne. PDM:ään voi lisätä käyttäjiä: suunnittelijoita, johtajia, katselijoita jne. 3DExperience Cloud PDM soveltuu hyvin yhden käyttäjän kevyeeseen käyttöön ja sieltä löytyy paukkuja myös useiden käyttäjien/toimistojen tarpeisiin.

Kuinka paljon 3DEXPERIENCE tuo lisää hintaa tähän pakettiin?
SOLIDWORKS POWER -paketin hinta on puristettu hämmästyttävän alas. Tässä paketissa 3DEXPERIENCE Cloud PDM tuo lisähintaa 145-245 eur/vuosi. Vastaavan Cloud PDM:n hinta erikseen hankittuna on n. 1500 eur / vuosi.

Millainen lisenssi on käytännössä?
SOLIDWORKS POWER -paketti sisältää perinteisen kiinteän työasemakohtaisen sarjanumeroon perustuvan SolidWorks-lisenssin. Se on kaikkien aikojen selvästi suosituin lisenssimalli. SolidWorks lisenssi aktivoidaan yhdelle tietokoneelle kerrallaan. Käyttäjä voi itse siirtää aktivoinnin toiselle koneelle. Paketti sisältää myös Cloud PDM -lisenssin, joka liitetään SolidWorks-käyttäjätunnukseen.

Mitä muita lisenssityyppejä on saatavilla?
Tällä hetkellä on saatavilla paljon erilaisia lisenssityyppejä: kiinteä Standalone omistuslisenssi, kelluva Network omistuslisenssi, jakson ajan voimassa olevat term-lisenssit, 3DEXPERIENCEen liitetyt käyttäjäkohtaiset lisenssit, oppilaitoslisenssit sekä startupeille suunnatut voimakkaasti tuetut lisenssit (1. vuosi ilmainen, 2. vuosi -70%, 3. vuosi -50%). Ole rohkeasti meihin yhteydessä niin katsotaan mikä vaihtoehto on järkevin teille juuri nyt.

Mitä laajuuksia on saatavilla?
POWER-paketissa on saatavilla tutut laajuudet: SOLIDWORKS Standard, SOLIDWORKS Professional ja SOLIDWORKS Premium.

Minulla on ennestään SolidWorks lisenssi. Soveltuuko tämä minulle?
Kyllä. Tämä paketti soveltuu. Toisaalta voi olla yksinkertaisempaa, että edelliset lisenssit ovat samanlaisia. Toisaalta tässä paketissa tulee kiistattomia etuja Cloud PDM -muodossa. Kannattaa kysyä asiantuntijoiltamme, mikä soveltuu parhaiten!

Minulla ei ole ennestään SolidWorks lisenssiä. Soveltuuko tämä minulle?
Kyllä. Tämä paketti soveltuu hienosti. Tällä on erityisen hyvä lähteä liikkeelle. Alkuinvestoinnit ovat pieniä, et tarvitse omaa palvelinta, voit vaihtaa lisenssin laajuutta helposti matkan varrella. Toisaalta, jos tiedossa on pitkäaikainen tarve ohjelmalle, niin lisenssin omistaminen voi tulla edullisemmaksi pitkällä aikavälillä. Kannattaa kysyä asiantuntijoiltamme, mikä soveltuu parhaiten!

Minulla on vanha SolidWorks lisenssi, joka ei ole ylläpidossa. Soveltuuko tämä minulle?
Kyllä. Tämä soveltuu todella hyvin. Jos olet miettinyt vanhan lisenssin ottamista takaisin ylläpitoon, uuden ohjelmaversion hankkimista, tai ohjelman siirtämistä toiselle/uudelle koneelle, niin tämä malli on kaikista edullisin. Vanhan lisenssin kanssa törmää helposti siihen, että välivuosista tulee yllättävän kalliita. Tähän lisenssimalliin siirtyessä kustannukset ovat todella edulliset. Kysy meiltä kampanjaetua vanhan lisenssin käyttöönotosta!

Onko rahoitusta saatavilla?
Kyllä! Kysy asiantuntijoiltamme lisää!

Kuinka kauan lisenssi on voimassa?
Lisenssi on voimassa vähintään 12kk. Myös pidempiä jaksoja on saatavilla. Tässä TERM-lisenssimallissa ohjelman toiminta ostetaan kyseiseksi jaksoksi. Lisenssi uusiutuu automaattisesti. Mikäli et halua uusia lisenssiä, ilmoita siitä meille, jolloin lisenssin toiminta päättyy sovitun kauden loppuun.

En ole varma SolidWorks-ohjelman tarpeellisuudesta pidemmällä aikavälillä. Voinko pitää välivuoden ohjelman kanssa?
Voit pitää välivuoden tai välivuosia. TERM-lisenssi soveltuu erittäin hyvin väliaikaiseen käyttöön. Väliin jääneitä jaksoja ei laskuteta jos palaat takaisin käyttäjäksi. TERM-lisenssimallissa maksetaan vain käytetystä ajasta.

Mikä ohjelmaversio sisältyy pakettiin?
Voit itse päättää minkä ohjelmaversion asennat. SOLIDWORKS POWER -paketin myötä saat käyttöoikeuden SolidWorksiin. Voit asentaa uusimman version ja siihen uusimman päivityksen, tai voit asentaa esim. pari vuotta vanhan SolidWorks 2020-version. Tämä on hyvä vapaus, koska usein tarvitsee tehdä työskentelyä jollain valitulla aiemmalla versiolla riippuen esimerkiksi kumppaneista. 3DEXPERIENCE on pilvipohjainen palvelu, josta on saatavilla vain uusin versio, mutta se on yhteensopiva myös aiempien SolidWorks versioiden kanssa.

Olenko oikeutettu päivityksiin?
Kyllä. Jos käynnissä olevan lisenssin jakson aikana ilmestyy Service Pack -päivitys tai uusi ohjelmaversio, niin olet oikeutettu asentamaan ja käyttämään niitä.

Voinko käyttää kolmannen osapuolen plugareita tämän paketin kanssa?
Kyllä voit. SolidWorks-ohjelma on täysin sama kuin ennenkin. Tämän paketin myötä tulee mahdollisuus käyttää lisänä kustannustehokasta pilvitiedonhallintaa.