maanantai 18.04.2016 klo 08:42 - levelup

Asiakascase 3DTech Oy: ”Meille luotettavuus on tärkeintä”

3DTech Oy toimii laajasti 3D-palvelujen parissa. He tarjoavat 3D-tulostus-, 3D-skannaus- ja 3D-suunnittelupalveluja sekä konsultointia ja koulutusta. 3DTech

Päivittäisessä työssään 3DTech käyttää Stratasys 3D-tulostimia”Meille luotettavuus on tärkeintä” kertoo yrityksen toimitusjohtaja ja perustaja Marko PiiraLuotettavuus ja luottamus kuvaavat hyvin 3DTech:n arvoja. 3DTech on ammattimainen palveluntarjoaja, johon asiakkaat voivat luottaa. Samaa he edellyttävät käyttämiltään työkaluilta. Ammattitason koneiden ja ohjelmistojen täytyy olla toiminnassa jatkuvasti. 3D-tulostimet valmistavat hyvin usein yön yli prototyyppejä, kiinnittimiä, jigejä ja muotteja.

Liiketoiminnassa tärkeää on, että verkoston toimittajien, kumppanien sekä asiakkaiden välillä vallitsee molemminpuolinen luottamus. ”Olemme erittäin tyytyväisiä AIPWorksiin toimittajana”.

3DTech 3DTech