maanantai 18.04.2016 klo 08:42 - andy

Asiakascase 3DTech Oy: “Meille luotettavuus on tärkeintä”

3DTech Oy toimii laajasti 3D-palvelujen parissa. He tarjoavat 3D-tulostus-, 3D-skannaus- ja 3D-suunnittelupalveluja sekä konsultointia ja koulutusta.3DTech

Päivittäisessä työssään 3DTech käyttää Stratasys 3D-tulostimia”Meille luotettavuus on tärkeintä” kertoo yrityksen toimitusjohtaja ja perustaja Marko PiiraLuotettavuus ja luottamus kuvaavat hyvin 3DTech:n arvoja. 3DTech on ammattimainen palveluntarjoaja, johon asiakkaat voivat luottaa. Samaa he edellyttävät käyttämiltään työkaluilta. Ammattitason koneiden ja ohjelmistojen täytyy olla toiminnassa jatkuvasti. 3D-tulostimet valmistavat hyvin usein yön yli prototyyppejä, kiinnittimiä, jigejä ja muotteja.

Liiketoiminnassa tärkeää on, että verkoston toimittajien, kumppanien sekä asiakkaiden välillä vallitsee molemminpuolinen luottamus. ”Olemme erittäin tyytyväisiä AIPWorksiin toimittajana”.

3DTech3DTech