SOLIDWORKS Plastics tuote on suunnattu muoviosien ja muovimuottien suunnittelijoille.

Helppokäyttöisellä Plasticsilla simuloit, kuinka sula muovi virtaa suunnittelemassasi muotissa ruiskuvaluprosessin aikana. Löydät suunnitteluvirheet aikaisessa vaiheessa sekä osamalleista että muoteista. Voit parantaa valmistettavuutta nopeasti suunnittelun aikana pienentääksesi kalliita muottien muutoskustannuksia. Plasticsin avulla saat muovituotteesi nopeammin markkinoille.

Saatavilla on kolme lisenssilaajuutta: Plastics Standard, Plastics Professional ja Plastics Premium.

Vertaile Plastics-licenssejä tuotematriisissa


SOLIDWORKS Plastics Standard

SOLIDWORKS Plastics Standardilla optimoit muoviosat ruiskuvaluprosessille aikaisessa suunnitteluvaiheessa. Plastics on helppokäyttöinen ja se on täysin integroitu SOLIDWORKS:n käyttöliittymään. Voit helposti analysoida mallia ja muokata sitä samaan aikaan.

SOLIDWORKS Plastics Professional

SOLIDWORKS Plastics Professional antaa ruiskuvalumuottien suunnittelijoille tarkat ja helppokäyttöiset työkalut optimointiin. Voit helposti luoda ja analysoida yksi- tai monipesäisiä muotteja ja layouteja, sisältäen syöttö- ja jakokanavat sekä portit.

SOLIDWORKS Plastics Premium

SOLIDWORKS Plastics Premium sisältää lisäksi edistyneet simulointityökalut muotin jäähtymisen sekä muoviosan taipumisen ja vääntyilyn analysointiin. Voit suunnitella yksinkertaisia tai monimutkaisia jäähdytyskanavia.

Jäähdytyksen optimoinnilla minimoit prosessin ajan ja pienennät valmistuskustannuksia. Osamallien ja muottien optimoinnilla teet oikeat materiaalivalinnat, valitset prosessin parametrit ja vähennät muoviosan vääntyilyä.