tiistai 13.09.2016 klo 12:56 - Jesse Kontio

SOLIDWORKS auttaa englantilaisten urheiluautojen suunnittelussa

Great British Sports Cars valmistaa Kit Car -autosarjoja vanhoista englantilaisista urheiluautoista. SOLIDWORKS:n avulla he suoriutuvat suunnitteluhaasteesta tehokkasti. Kun Lotus Seven:n upeaa designia buustataan modernilla tekniikalla, lopputuloksena on videolla nähtävä Zero.

SOLIDWORKS Great British Sports Cars

SOLIDWORKS laittoi projektiin uuden vaihteen silmään

Aiemmin Great British Sports Cars suunnitteli kaiken ilman CAD-ohjelmia. Suunnitteluohjelman valinta kohdistui SOLIDWORKS:iin helppokäyttöisyyden, nopean käyttöönoton ja intuitiivisten toimintojen vuoksi. Suunnitteluprojektin tärkeimmät asiat olivat: suurentaa ohjaamoa, leventää alustaa ja muuttaa painojakauma suotuisammaksi. Kun koko auto oli suunniteltu SOLIDWORKS:llä, insinöörit kykenivät testaamaan kaikkien osien mitat ja muut määritykset tietokoneen ruudulla aina pienimpiin muttereihin asti. Aiemmin tässä tehtiin paljon turhaa työtä ja syntyi paljon hukkaa. Katso videolta kuinka Zero sai alkunsa!

Avainsanat