maanantai 18.09.2017 klo 15:31 - Jesse Kontio

MakerBot Replicator 3D-tulostin

MakerBot Replicator 3D-tulostin edulliseen protoiluun

Industry 4.0: Hallitse tulostinta helposti mobiililaitteilla

MakerBot Replicator 3D-tulostin tulisi olla jokaisen suunnittelijan pöydällä. Toista näin monipuolista ja helppokäyttöistä 3D-tulostinta saa nimittäin hakea. MakerBot 3D-tulostimilla tulostat nopeat prototyypit ja konseptimallit testaamiseen. Edullinen laite maksaa itsensä nopeasti takaisin – moninkertaisesti. Samalla saat kehitettyä tuotteestasi paremman ja nopeammin.  AIPWorks:n sertifioitu ja suosittu huoltopalvelu takaavat laitteen pitkäaikaisen toiminnan.

MakerBot Replicator 3D-tulostin yhdistetään WiFi-verkkoon. MakerBot mobiilisovelluksella mm. katsot live-webbikamerakuvaa, monitoroit tulostusta, näet onko laite jonkun muun käytössä, aloitat tulostuksen ja paljon muuta. Omalla MakerBot Print tulostusohjelmalla tulostuksen valmistelu ja työratojen tarkastelu onnistuu helposti. Tulosta suoraan CAD-natiiviformaatteja, kuten SolidWorks, step, iges, parasolid, Inventor, Creo, …

MakerBot Replicator 3D-tulostin, Replicator+, hinta, makerbot hinta,

MakerBot Replicator 3D-tulostin pähkinänkuoressa

  • Pöytätulostin-kategorian maailmanlaajuinen ykkönen jo pitkään
  • MakerBot Mobile App: Seuraa ja hallitse kaikkia MakerBot-tulostimiasi puhelimellasi!
  • Monipuoliset liitännät: WiFi, USB kaapeli, USB tikku, Web-kamera
  • MakerBot Print sovellus: Printtaa innovaatiosi helposti
  • Mullistava Smart Extruder+ tulostuspää
  • Laadukkaat materiaalit
  • Tulosta SolidWorks-mallit suoraan, ilman STL-formaattia
  • Iso tulostuskammio 295 x 195 x 165 mm

Tsekkaa myös muut mallit

Seuraamme alan kehitystä ja tuomme parhaat ratkaisut aina oikeaan hintaan suomalaisten yritysten käyttöön. Asiantuntevat palvelut: koulutus, asennus, tekninen tuki, on saatavilla kaikkiin laitteisiin meiltä. Edullisissa FDM-tulostimissa (nauhatulostimet) on paljon vaihtoehtoja markkinoilla. Hintaluokan noustessa kasvaa tyypillisesti tulostimen koko, tuottavuus, nopeus sekä tulostusmateriaalien määrä ja laatu. Eri tulostusmenetelmät, muovin tulostus ja metallin tulostus tuovat mukaan sovelluskohteita prototypoinnin ja testaamisen lisäksi myös muottien ja jopa lopputuotteiden valmistuksen.

Tule katsomaan MakerBot Replicator+ 3D-tulostin

Otimme käyttöön MakerBot Replicator+ tulostimen toimistollamme. 3D-tulostin ja esimerkkitulosteita on nähtävillä Porvoossa esittelytiloissamme. Lisäksi pääset tutustumaan uudistettuun 3D-tulostinvalikoimaamme3D-skannaukseen sekä SolidWorks:iin.

AIPWorks,MakerBot Replicator 3D-tulostin, hinta, MakerBot, MakerBot Replicator+, 3D-tulostin