perjantai 29.12.2017 klo 15:47 - Jesse Kontio

MJP 2500: Huipputarkka High-End 3D-tulostin

3D-systems:in ProJet MJP 2500 -Tulostin hienoihin protoihin

MJP 2500 Tulostimella saa aikaan erittäin hyvää pinnanlaaatua ja tarkkuus on huippuluokkaa. Ja Tulostimen tarkkuus mahdollistaa todella pienet seinämäpaksuudet. Tulostin tukee materiaaleja kovasta ABS-muovista pehmeisiin ja venyviin kumeihin.

Muoviosat punainen ja valkoinen

klikkaamalla saat kuvan suuremmaksi

Läpikuultavat linssit:

MJP 2500 tulostimella tulostetut läpinäkyvät muoviosat joiden pinnanlaatu voidaan saavutta alle 60 min viimeistelyllä joka sisältää lakkauksen, värjäyksen sekä tukimateriaalin poiston. Osat ovat erittäin läpikuultavia heti tulostuksen jälkeen.

 

Ohut seinämäpaksuus

klikkaamalla saat kuvan suuremmaksi

Seinämäpaksuuden demonstrointi:

MJP 2500 tulostimella onnistuu erittäin ohuiden seinämien tulostaminen ongelmitta.

 

Saranoiturasia

klikkaamalla saat kuvan suuremmaksi

Rasia napsautettavilla sovituksilla:

MJP 2500 pystyy tulostamaan kappaleita erittäin lähelle toisiaan, kuvassa näkyvä saranoitu rasia on toteutettu yhdellä tulostuksella. Tämä kappale demonstroi hyvin MJP 2500:n ja M2R-GRY-rigid-materiaalin käytön toimiviin prototyyppeihin. Saranat on toteutettu 100-200 mikrometrin välillä.

 

Kumimateriaali

klikkaamalla saat kuvan suuremmaksi

Taipuva rengas\jousi:

MJP 2500:n Väännä, purista tai taivuta VisiJet Proflex on todella kestävää muovia, sopii hienosti saranoihin tai muihin taipuvuutta vaativiin kohteisiin. Kestävä polypropeenin kaltainen muovi erinomaisilla taivutus ja iskunkesto ominaisuuksilla.

 

Yksityiskohtainen kappale

klikkaamalla saat kuvan suuremmaksi

Bearing Screen:

MJP 2500 tulostaa pienimmätkin yksityiskohdat halutunlaisiksi. Tämä kappale on täydellinen esimerkki siitä kuinka tukimateriaali ja jälkikäsittely voi joko viimeistellä tai hajoittaa kappaleen. MJP 2500 tukimateriaali on kuitenkin helposti ja nopeasti sulavaa ja siten estää kappaleen hajoamisen tukimateriaalin poiston yhteydessä eikä tukimateriaali sotke osia toisin kuin kilpailevat ratkaisut.

 

Avainsanat