tiistai 30.05.2023 klo 20:32 - Johanna Pellinen

Sarjatulostusta

Isäni hankki vuonna 1967 uuden Triumph Heraldin. Siinä tuli matkusteltua takapenkillä veljien kanssa kaikki lapsuuden mökkireissut ja yhdellä kesämatkalla jopa Göteborgiin asti. Esitin jo ajoissa isälleni toiveen aloittaa oma autoiluni Heraldilla. Niinpä vuonna 1986 kurvasin tyylikkäästi Etu-Töölön Lukion pihalle Heraldillani. Siitä lähtien on käyttö ollut säännöllistä kesäisin; reviiri on laajentunut reissuilla aina Saksaan asti ja ajokorttikin on matkan varrella opetettu vaimolle
ja toiselle veljelle.

Kuvassa olemme lähdössä isäni kanssa vappuajelulle 1990-luvun alussa.
Mielessäni on ollut varmistaa ajelu myös tulevaisuudessa. Suurin ongelma saattaa liittyä jo melko kuluneeseen kaasuttimeen ja toisaalta sen sopivuuteen mahdollisen etanolipolttoaineen käytössä. Tätä ongelmaa lähdimme ratkaisemaan 3D-avusteisesti.

Lue alla olevasta linkistä, koko juttu ja ratkaisu. 

Triumph,Heraldi, 3d-tulostus

 

( Mobilisti / Antti Pellinen )