maanantai 18.09.2023 klo 11:06 - Johanna Pellinen

Tutustu Design Assistant -ratkaisuun

SOLIDWORKS on ottanut käyttöön tekoälyyn ja koneoppimiseen perustuvia työkaluja, jotka helpottavat suunnittelua.

SOLIDWORKS kehittää suunnittelutyökalujaan jatkuvasti paremmiksi. Uuden sukupolven selainpohjaiset SOLIDWORKS Cloud -suunnitteluratkaisut sisältävät nyt Design Assistantin. Tekoälyyn ja koneoppimiseen pohjautuva Design Assistant -ratkaisu seuraa työskentelytapojasi ja esittää niiden perusteella ehdotuksia, jotka helpottavat omia työnkulkujasi.

Design Assistant -ratkaisu sisältää seuraavat toiminnot:

  • Selection Helper eli valinta-avustaja, joka ennakoi ja ehdottaa, mitä malliisi kannattaisi valita seuraavaksi.
  • Mate Helper eli kiinnitysavustaja, joka kopioi ja lisää automaattisesti osia kokoonpanoosi tunnistaen ja ehdottaen sopivia sijainteja.
  • Sketch Helper eli luonnosteluavustaja, joka tunnistaa luonnoksista muotoja ja ehdottaa läheisten pintojen perusteella sijainteja, joihin luonnoksen muodot sopisivat.
  • Smart Mate eli älykäs kiinnitystoiminto, jonka avulla voit luoda tarkasti kiinnityksiä. Kun valitset osan ja vedät sen paikoilleen, Smart Mate -toiminto luo automaattisesti kiinnitykset (mates) läheisiin osiin tunnistaen sopivat kiinnityspinnat.

solidworks

Lataa E-kirja ja lue lisää Design Assistant -ratkaisusta ja muista tekoälyä hyödyntävistä työkaluista, joilla voit suorittaa toistuvia suunnittelutehtäviä ja säästää aikaasi.

LATAA:

E-KIRJA

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.