keskiviikko 27.09.2023 klo 11:14 - Johanna Pellinen

SOLIDWORKS-käyttäjien silmin

Katso, mistä SOLIDWORKS käyttäjät intoilevat.

Kiitos SOLIDWORKS-ohjelmiston ainutlaatuisuudesta kuuluu käyttäjillemme. Ensimetreiltä lähtien käyttäjät ovat kannustaneet meitä eteenpäin kehitystyössä. Heiltä olemme saaneet inspiraation mitä mielikuvituksellisempiin tuotteisiin ja luoneet verkostoja samoista asioista kuten tekniikasta ja muotoilusta kiinnostuneille.
Olemme perustaneet käyttäjillemme SOLIDWORKS User Group Networkin ja kehittäneet maailmanlaajuista Champions-ohjelmaa, jolla mentoroimme yrittäjien ja keksijöiden seuraavaa sukupolvea. Mitä ikinä teemmekin, teemme sen käyttäjiämme varten.
Tässä jaksossa käyttäjät kertovat omia tarinoitaan kilpaurheilun, huonekalujen, moottoripyörien ja teollisten laitteiden alalta. Ilman mahtavia käyttäjiään SOLIDWORKS olisi vain yksi ohjelma muiden joukossa.
SOLIDWORKS, Suunnittelu

Avainsanat