keskiviikko 25.10.2023 klo 12:38 - Johanna Pellinen

Asiakastarina Puristeteos

Puristeteos on metalliteollisuuden älykäs elinkaarikumppani

Puristeteos on vuonna 1947 perustettu metallin jatkojalostaja, joka tarjoaa välittömiä tuloksia asiakkailleen. Tämä on mahdollista pitkän kokemuksen, nykyaikaisen tuotantoympäristön, modernin ja monipuolisen konekannan, hyvin koulutetun henkilökunnan, sekä digitalisaation avulla.
Hyvän kumppaniverkoston avulla voimme tarjota ratkaisuja vaativiinkin haasteisiin yhdestä osoitteesta. Rakennamme tulevaisuuden ratkaisuja yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Antti Pallari kertoo yhdestä uudesta tuotekehityshankkeesta, jossa yhdessä asiakkaiden kanssa suunnitelleen maakenttätelineitä aurinkopuistoihin. Tavoitteena on tarjota kaikki aurinkopaneelien maakenttäasennukseen tarvittavat mekaaniset kiinnitysjärjestelmät vuoden 2024 aikana.

Tuotesuunnittelussa käytetään SOLIDWORKS Professional ohjelmaa, josta Pallari nostaa esille Visualisointi ominaisuudet. On erittäin helppoa, kun suunnittelumalli päivittää automaattisesti visualisointimallia. Näin saadaan nopeasti tuotettua hienoja kuvia uudesta tuotteesta, sidosryhmien arvioitavaksi. Hyväkään tuoteidea ei välttämättä saa tuekseen kannatusta, jos siitä ei saa heti laadukasta ja myyvää tuotekuvaa. AIPWorks tukipalvelu on auttanut tarpeen vaatiessa nopeasti, sillä tukipalvelusta saa yleensä vastauksen saman päivän aikana, toteaa Pallari vielä lopuksi.

Aurinkopaneli

Puristeteos / AIPWorks