maanantai 15.01.2024 klo 09:34 - Johanna Pellinen

SOLIDWORKS Simulation

Esittelyssä SOLIDWORKS Simulation – sarja

Järjestämme SOLIDWORKS:n kanssa 4 kpl Simulation webinareja, joissa opit miten simulointityökalut auttavat sinua suunnittelutyössä. Osallistu alla olevista napeista.

Would you like to know a little more about setting up and running a Simulation in SOLIDWORKS®? Simulations are really useful to design better products, although many SOLIDWORKS users are not aware of the benefits, only requiring simple skills. We would like to invite you to accelerate your personal development with 4 free webinars and introduce you to SOLIDWORKS Simulation.

 

11.1.2024 The 5 rules of Linear static simulation – Can we trust the result? / Lineaarisen staattisen simuloinnin 5 sääntöä – Voimmeko luottaa tulokseen?

 

18.1.2024 Kello 11:30 Mesh – What is it and how to apply to a model? / Mesh (verkko) – Mikä se on ja miten se soveltuu malliin?

 

1.2.2024 Kello  11:30 – How are parts interacting with each other? / Kuinka osat vaikuttavat toisiinsa?

 

8.2.2024 Kello  11:30 – How can we extract Simulation results? / Kuinka voimme purkaa simulointitulokset?

 

SOLIDWORKS, SIMULATION, 3D

 

Tehokasta Virtuaalista Suunnittelua ja Analyysiä

SOLIDWORKS Simulation on tehokas työkalu insinööreille ja suunnittelijoille, joka mahdollistaa virtuaalisen prototyypin luomisen ennen fyysisen prototyypin valmistusta. Tämä simulointiohjelmisto tarjoaa kattavan valikoiman työkaluja ja toimintoja, jotka auttavat käyttäjiä analysoimaan ja optimoimaan suunnitelmiaan, mikä johtaa parempiin ja luotettavampiin lopputuotteisiin.

Yksi SolidWorks Simulationin keskeisistä eduista on sen kyky suorittaa monipuolisia analyysejä, kuten staattisia ja dynaamisia tilanteita, lämpösimulointia tai virtauslaskentaa. Staattinen analyysi auttaa arvioimaan rakenteiden stabiilisuutta ja kestävyyttä eri kuormitustilanteissa, kun taas dynaaminen analyysi kattaa liikkeeseen liittyvät näkökohdat. Lämpösimulaatio puolestaan tarjoaa mahdollisuuden arvioida lämpötilan jakautumista ja tunnistaa mahdolliset ylikuumenemisriskit.

SolidWorks Simulation mahdollistaa myös parametriseen suunnitteluun perustuvan optimoinnin, mikä tarkoittaa, että käyttäjät voivat kokeilla erilaisia suunnitteluvaihtoehtoja nopeasti poistumatta toiseen ohjelmaan ja löytää optimaalisen ratkaisun ennen fyysisen prototyypin valmistusta. Tämä säästää aikaa ja kustannuksia sekä mahdollistaa paremman lopputuloksen.

Ohjelmisto tarjoaa myös yksityiskohtaisia raportointiominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat analysoida tuloksiaan ja tehdä informoituja päätöksiä suunnittelun parantamiseksi. Raportit voivat sisältää visuaalisia esityksiä ja grafiikkaa, jotka helpottavat monimutkaisten tulosten ymmärtämistä.

SolidWorks Simulationin integraatio SolidWorks CAD -ohjelmiston kanssa on toinen vahvuus, mikä mahdollistaa saumattoman suunnitteluprosessin. Käyttäjät voivat siirtyä suunnittelusta simulointiin sujuvasti ja tehdä tarvittavat muutokset välittömästi.

SolidWorks, Simulation, Fatigue, väsyminen, väsymisanalyysi, elinikä