maanantai 12.02.2024 klo 12:36 - Johanna Pellinen

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää eri SOLIDWORKS 3D CAD lisensseistä

SOLIDWORKS on yksi maailman johtavista 3D-suunnitteluohjelmistoista, joka tarjoaa monipuolisia työkaluja insinööreille, suunnittelijoille ja tuotekehittäjille ympäri maailmaa. Yksi tärkeimmistä päätöksistä, jonka näiden ammattilaisten on tehtävä, on SOLIDWORKSin lisenssin valitseminen. SOLIDWORKS tarjoaa useita erilaisia lisenssivaihtoehtoja, joista jokaisella on omat ominaisuutensa, hintansa ja käyttötarkoituksensa. Tässä blogikirjoituksessa käsittelemme SOLIDWORKSin eri lisenssejä ja autamme sinua valitsemaan sopivan vaihtoehdon tarpeisiisi.

Mikä SOLIDWORKS 3D CAD -paketti sopii sinulle parhaiten?

Uudet SOLIDWORKS 3D CAD -lisenssit sisältävät pilvipalvelut, jotka integroivat SOLIDWORKS CAD -tiedot 3DEXPERIENCE-alustaan. Tämä avaa uusia mahdollisuuksia jakaa ja merkitä 3D-suunnitelmia kenen tahansa kanssa, tarjoten turvallisen tallennuspaikan suunnitelmille ja niiden käytölle sekä mahdollisuuden hallita suunnittelumuutoksia virallisesti.

SOLIDWORKS, new, 2023

1. SOLIDWORKS STANDARD

Peruslisenssi on yksinkertainen ja kattava vaihtoehto suunnitteluprojektien hallintaan. Se tarjoaa käyttäjälleen pääsyn SOLIDWORKSin perustoimintoihin. Standard-paketti sisältää perus-3D-mallinnustoimintojen lisäksi mm. ohutlevy-, hitsausrakenne-, pintamallinnus-, muotti- ja meistityökalut, joilla suunnittelet parhaat CAD-mallit helposti. Sekä CAM-ohjelman ja Xpress-tason lujuuslaskennan ja virtausanalyysin. Peruslisenssi on ihanteellinen yksittäisille suunnittelijoille tai pienille tiimeille, joilla ei ole monimutkaisia suunnittelutarpeita.

SOLIDWORKS, lisenssi

2. SOLIDWORKS PROFESSIONAL

SOLIDWORKS Professional tarjoaa laajemman valikoiman työkaluja verrattuna SOLIDWORKS Standardiin. Se sisältää kaikki perusversion tarjoamat työkalut ja lisäksi joukon lisäominaisuuksia,  mm. monipuoliset tietojen hallintatyökalut, valokuvantarkan renderoinnin, kattavan osakirjaston sekä 3D-skannausdatan käsittelyn.

SOLIDWORKS,lisenssi

 

3. SOLIDWORKS PREMIUM

Premium-lisenssi on SOLIDWORKSin kattavin ja kehittynein lisenssivaihtoehto. Se sisältää kaikki standard/Professional-lisenssin ominaisuudet sekä lisäksi monia muita edistyneitä työkaluja ja toimintoja, mm. tehokas simulointimoduuli, suunnittelun varmennustyökalut sekä edistyneet putkien, johtojen ja kaapelien reitityssuunnittelu Routing. Premium-lisenssi on suunniteltu suurille yrityksille ja tiimeille, joilla on monimutkaisia suunnittelutarpeita ja jotka tarvitsevat täydellisen työkalupakin toteuttaakseen vaativat projektit.

SOLIDWORKS, lisenssi

4. Education-lisenssi

SOLIDWORKS tarjoaa myös erityisiä lisenssivaihtoehtoja koulutus- ja oppilaitosympäristöihin. Education-lisenssi antaa opiskelijoille ja opettajille mahdollisuuden käyttää SOLIDWORKSin työkaluja oppimistarkoituksiin ja koulutusohjelmissa. Tämä auttaa opiskelijoita kehittämään tarvittavia taitoja ja valmistautumaan paremmin tuleviin uramahdollisuuksiin suunnittelualalla.

 

SOLIDWORKSin eri lisenssivaihtoehdot tarjoavat joustavuutta ja mahdollisuuksia erilaisille käyttäjille ja organisaatioille. AIPWorks tarjoaa myös monipuolisia lisäpalveluita, kuten koulutusta ja teknistä tukea, jotka voivat auttaa maksimoimaan ohjelmiston hyödyt ja tehokkuuden.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat lisätietoja – me autamme mielellämme sinua löytämään juuri sinulle sopivan lisenssityypin