3D-valmista laadukkaat prototyypit ja tuotanto-osat

Ultra-nopea 3D-tulostus, jopa 15x ja 20% edullisemmin

3D Systems Figure 4 on teollisuuden ensimmäinen skaalattava, integroitu 3D-tulostusalusta. 3D-tulosta laadukkaita ja tarkkoja osia kestävillä ja lujilla tuotantomateriaaleilla. Figure 4 3D-valmistuksessa säästät työkalukuluissa ja nopeutat valmistusta.

Modulaarinen 3D-tulostin

Konfiguroitavien yksiköiden myötä Figure 4 3D-tulostin on skaalattavissa tarpeesi mukaan. Aloita Standalone-mallilla prototyyppien ja tuotanto-osien valmistus. Kun volyymisi kasvaa, kasvata myös kalustoa.

3D Systems Figure 4, Figure 4, Figure 4 3D tulostin, hinta, 3d-valmistus

Figure 4 materiaalit

Uusien SLA-muovimateriaalien tulostus ja kovetus kirkaassa valossa on huomattavasti nopeampaa kuin aiemmilla materiaaleilla. Materiaalien ominaisuudet ovat samaa luokkaa kuin perinteisesti valmistetuilla materiaaleilla. Yli 30 vuoden kokemuksella 3D Systems tarjoaa teollisuuden, lääketieteen ja erikoisalojen materiaalit syrjäyttämään valumenetelmät.

3D Systems Figure 4, Figure 4, materiaali, Figure 4 3D tulostin, hinta, 3d-valmistus


Figure 4 3D-tulostimen mallit

Figure 4 Production

3D Systems Figure 4, Figure 4 Production, Figure 4 3D tulostin, hinta, 3d-valmistus

Figure 4 Production haastaa ruiskupuristetun osan laadun ilman työkaluja ja muotteja. Massakustomoitujen osien valmistus helposti. Korkea tuottavuus minimimäärällä manuaalista työtä. Valmiit osat käytettävissä nopeasti ja jopa 20 % edullisemmin sekä ilman työkaluja.

Figure 4 Modular

3D Systems Figure 4, Figure 4 Modular, Figure 4 3D tulostin, hinta, 3d-valmistus

Laajenna Figure 4 Modular 3D-tulostinta tarpeittesi mukaan. 3D-valmistuksen kapasiteetti kasvaa yrityksesi mukana aina 24 tulostinyksikköön asti. Automaattinen materiaalinsyöttö, nopea tulostus, materiaali- ja kokovalikoima sekä monet muut ominaisuudet tekevät tästä ylivoimaisen 3D-tulostimen.

Figure 4 Standalone

3D Systems Figure 4, Figure 4 Standalone, Figure 4 3D tulostin, hinta, 3d-valmistus

Valmista satoja teollisen tason osia kuukaudessa edullisesti Figure 4 Standalone 3D-tulostimella. Huippulaatu, tarkkuus, lujat materiaalit sekä huoltopalvelu yhdistyvät tässä 3D-tulostimessa. Älä hukkaa aikaa ja rahaa työkaluihin, vaan 3D-valmista laadukkaat osat.

Tekniset tiedot

Tulostusmenetelmä

SLA

Lisää julkaistaan myöhemmin