Innovatiivista Luovuutta ja Tehokasta Tulostamista

Ultimaker on noussut yhdeksi 3D-tulostusteollisuuden johtavista toimijoista, ja sen 3D-tulostimet ovat ansainneet mainetta innovatiivisista ominaisuuksistaan, laadustaan ja käyttäjäystävällisyydestään.

UltiMakerin tarina alkoi vuonna 2011, ja siitä lähtien se on jatkanut kehittymistään tarjoten korkealaatuisia tulostimia monille eri käyttäjäryhmille. Vuodesta 2023 lähtien valikoimiin kuuluu myös johtavan valmistajan Stratasys, MakerBot tuoteryhmän 3D- tulostimet. UltiMaker MakerBot Method mallit ovat Stratasys tekniikalla tehtyjä ammattilaitteita 24/ 7 käyttöön. Hinta on samaa luokkaa, kuin perinteiset UltiMaker tulostimet. Tutki hintoja ja lataa hinnastot tai pyydä tarjous.

 

UltiMaker

Monipuolisuus Materiaalien Maailmassa

Yksi Ultimakerin vahvuuksista on sen monipuolisuus materiaalien suhteen. Tulostimet ovat yhteensopivia monien eri filamenttien kanssa, kuten PLA, ABS, PETG ja jopa nykyaikaisempien materiaalien kuten TPU (termoplastinen polyuretaani) ja komposiittien kanssa. Tämä antaa käyttäjille mahdollisuuden valita sopivimman materiaalin projektinsa vaatimuksiin.

 

Lataa Hinnasto

Pyydä tarjous