Ultimaker S5 ja S7 3D-tulostimet – Uusi Metal Kit avaa metallin tulostuksen mahdollisuudet!

Nosta 3D-tulostuksesi uudelle tasolle Ultimaker S5 ja S7 3D-tulostimilla yhdessä Metal Expansion Kitin kanssa. Tämä ainutlaatuinen paketti mahdollistaa metallin tulostuksen, tarjoten uusia mahdollisuuksia ja ennennäkemätöntä tarkkuutta projekteihisi.

Ultimaker S5 ja S7 Metal Expansion Kit – Täydellinen yhdistelmä

1. Metallin tulostusmahdollisuus Metal Expansion Kit tuo käyttöösi metallin tulostuksen edut suoraan työpöydältäsi. Voit nyt luoda kestäviä ja tarkkoja metallikomponentteja helposti ja kustannustehokkaasti, oli kyseessä sitten prototyyppi tai lopputuote.

2. Täydellinen yhteensopivuus Metal Expansion Kit on suunniteltu toimimaan saumattomasti sekä Ultimaker S5 että S7 3D-tulostimien kanssa. Paketin käyttöönotto on helppoa ja nopeaa, joten pääset aloittamaan metallin tulostuksen muutamassa minuutissa.

3. Laaja materiaalivalikoima Paketin mukana tulevat materiaalit mahdollistavat eri metalliseosten käytön, kuten ruostumaton teräs ja kupari. Tämä monipuolisuus tekee Ultimaker S5 ja S7 -tulostimista täydelliset työkalut erilaisiin teollisiin sovelluksiin ja prototyyppien valmistukseen.

4. Huippuluokan tulostuslaatu ja tarkkuus Ultimaker S5 ja S7 ovat jo ennestään tunnettuja erinomaisesta tulostuslaadustaan. Metal Expansion Kit vie tämän laadun vielä pidemmälle, mahdollistaen tarkkojen ja yksityiskohtaisten metalliosien tulostamisen, jotka vastaavat ammattilaisten vaatimuksia.

Sovellukset ja hyödyt

Ultimaker S5 ja S7 yhdessä Metal Expansion Kitin kanssa sopivat täydellisesti monille aloille. Metallin tulostuksen avulla voit luoda kestäviä osia, jotka kestävät vaativimmatkin olosuhteet ja sovellukset.