Korvaa metalliosat ja -kokoonpanot 3D-tulostetuilla hiilikuituosilla ja liukenevilla tukirakenteilla.

UltiMaker Method X Carbon Fiber 3D -tulostin tuottaa vahvoja, lämmönkestäviä hiilikuitu- ja muita insinööritason komposiittiosia ennennäkemättömällä mittatarkkuudella ja liukenevilla tukirakenteilla, yhdistäen UltiMaker Method -sarjan voiman ja helppokäyttöisyyden.

Nailonhiilikuitu

Method X Carbon Fiber tuottaa mittatarkkoja osia hiilikuituvahvisteisesta nailonista, joka on optimoitu tarjoamaan erinomaista lujuutta, jäykkyyttä ja lämmönkestävyyttä. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan rakenteellisiin sovelluksiin ja metallin korvaamiseen.

Lämmitetty tulostuskammio

Tätä ominaisuutta ei jokaisessa edullisessa 3D-tulostimessa ole! Lämmitetty kammio on oleellinen kun puhutaan tulostuslaadusta, kappaleen mittatarkkuudesta ja lujuudesta. Lämmönhallinta kammiossa sekä suuttimissa on Method:ssa taattu.

Edistykselliset tuplasuuttimet

Haastavimpien geometrien ja materiaalien 3D-tulostaminen tarvitsee hyvät suuttimet ja ensiluokkaiset materiaalit. UltiMaker Method X Carbon Fiber:lla tulostat kestäviä materiaaleja. Vesiliukoisen tukimateriaalin avulla selviät helposti vaativista muodoista. Experimental suutin antaa sinun ladata koneeseen mitä tahansa oikean kokoista materiaalia.

Monipuoliset liitännät ja kosketusnäyttö

Monien liitäntätapojen ansiosta käytät 3D-tulostinta helposti jopa etänä: Wi-Fi, USB-kaapeli, Ethernet, USB-tikku, webcam sekä UltiMaker Print ja UltiMaker Mobile -sovellukset. Unohda STL-formaatti ja tulosta suoraan SolidWorks-mallisi tai joku muu tuetusta 24 CAD-formaatista.

Automaattiset toiminnot

Automaattisten toimintojen vuoksi UltiMaker Method X Carbon Fiber 3D-tulostin on tulostuslaadun ja tekniset toiminnan suhteen kilpailijoitaan huomattavasti edellä. 21 tärkeää sensoria pitää tästä huolen.

  • Automaattinen Z-kalibrointi
  • Automaattinen suuttimen kalibrointi
  • Automaattinen materiaalin lataus

 

MethodX, method, ultimaker, 3d-tulostin

Pyydä tarjous