Objet 3D-tulostimet

Stratasys Design Precision sarjan Objet 3D-tulostimilla tulostat näyttävimmät osat helposti

Objet-tulostimien vahvuudet ovat äärimmäisen hyvä pinnanlaatu, tarkkuus, helppokäyttöisyys ja monipuolisuus. Laajasta materiaalivalikoimasta löytyy mm. kovia, läpinäkyviä, elastisia ja bio-yhteensopivia materiaaleja.

Objet30Prime

FDM: Dimension ja Fortus

Stratasys Design Performance -sarjan FDM tulostimilla kestävät ABS-osat moniin kohteisiin

Dimension ja Fortus 3D-tulostimet soveltuvat erityisen hyvin kestävyyttä vaativiin kohteisiin, testattaviin prototyyppeihin, jigeihin ja kiinnikkeisiin sekä lopputuotteisiin tai pilottisarjoihin.

fortus250mc

FDM: Mojo ja uPrint

Stratasys Idea -sarjan 3D-tulostimilla suunnittelu nopeasti uudelle tasolle

Mojo ja uPrint 3D-tulostimet sopivat erittäin hyvin pk-yritykselle ja oppilaitoksille. Laadukkaat Stratasys tulostimet tulostavat kellon ympäri toistettavalla tarkkuudella ilman säätämäistä ja valvontaa uskomattoman helposti.Enää ei tarvitse opiskella ja harjoitella 3D-tulostamista.

uPrint_SE_Plus

Mojo ja kuluttajatulostimet

Edullisin ammattitason Mojo suoriutuu erinomaisesti kuluttajatulostimia vastaan

3D-tulostimia saa edullisimmillaan muutamilla satasilla. Ammattitason 3D-tulostin valmistaa osat tarkasti ja luotettavasti ensimmäisestä työstä lähtien. Käyttäjältä ei vaadita aiempaa osaamista eikä konetta tai ohjelmistoa tarvitse opetella säätämään jatkuvasti. Plug and play -sanonta on tosiasia laadukkaissa ammatti-3D-tulostimissa.

Stratasys-Mojo-3D-tulostin