Tarvitsetko 3D-tulostusta palveluna?

Kerro meille 3D-tulostustarpeestasi.

Meillä on paljon kokemusta tulostuksesta, sekä tarkat laitteet ja hyvät materiaalit käytössä.

 

aipworks, 3d-tulostus, palvelu

Kysy lisää!

Vastaamme saman päivän aikana.

Esimerkkejä 3D-tulostuksesta

Katso esimerkkejä projekteista, joihin asiakkaamme ovat käyttäneet 3D-tulostusta.

Instagram sivullamme pääset selaamaan 3D-tulostuksen lisäksi myös 3D-skannaus- ja SolidWorks-aiheisia postauksia. Jaamme 3D-vinkkejä laitteiden, ohjelmien ja erityisesti käytännön esimerkkien kautta.


Työkalut ja apuvälineet

Erikoistyökalut ja -kiinnikkeet voivat olla kalliita perinteisesti valmistettuna. 3D-tulostamalla saat edulliset ja kestävät työkalut heti tuotantokäyttöön.

3D-tulostus on erinomainen tapa valmistaa työkalut, kiinnittimet, jigit ja apuvälineet suoraan tuotantoon. Työkalun suunnittelu on helppoa CAD-mallin pohjalta. Muodot voidaan optimoida, koska valmistusmenetelmä asettaa hyvin vähän rajoituksia. Työkaluista saadaan kevyitä ja ergonomisia. Hyvät työkalut parantavat tuottavuutta.

Työkalujen 3D-tulostaminen on yksi nopeimmin yleistyvistä sovelluskohteista!

Stala_uPrint_2

Muotit

3D-tulostus soveltuu erittäin hyvin muottisovelluksiin. Tulostamalla säästät merkittävästi muottikuluissa, saat muotin käyttöön päivissä sekä testaat muutokset helposti ja nopeasti.

Itse muotin voi 3D-tulostaa, kuten kuvassa oleva hiilikuituosan muotti. Joissakin tapauksissa voi olla järkevää tulostaa masteri/malline, jonka avulla varsinainen muotti valmistetaan. Hyvän muotin suunnitteluun tarvitaan yleensä muutama iterointikierros. Varsinkin ensimmäisten koemuottien 3D-tulostus on edullista ja nopeaa.

 

muotti, 3d-tulostus, hiilikuitu

Lopputuotteet ja prototyypit

Kestävät 3D-tulostetut osat käyttöön

3D-tulostimilla valmistat osia, jotka kestävät käyttöä ja aikaa. Printtaa nopeasti yksittäiskappaleet tai pienet sarjat kustannustehokkaasti. 3D-tulostamalla komponentit paikkaat toimittajan toimitusvaikeuksia joustavasti. Tulostettujen nollasarjojen ja prototyyppien avulla testaat, optimoit ja käynnistät tuotannon helposti ajoissa.

3D-tulostettu-Imusarja