3DEXPERIENCE pilvialustan esittely

Katso 10min esittelyvideo

3DEXPERIENCE-pilvialusta ja siihen liitetty SOLIDWORKS ratkaisevat monia suunnittelun perusasioita. Modernin teknologian avulla suunnittelet tehokkaammin ja säästät huomattavasti IT-kuluissa.

Liittämällä tavallisen SOLIDWORKS-ohjelman 3DEXPERIENCE-ympäristöön, saat keskitetyn tallennuspaikan tietoturvallisesta pilvestä, helppokäyttöisen ja modernin tiedonhallintasovelluksen, tehokkaat hakutoiminnot, nettiselaimessa toimivan katseluohjelman ja paljon muuta. Isona etuna tässä ratkaisussa on se, että et tarvitse omaa palvelinta. Säästöä kertyy mm. palvelinkuluista, palvelimen päivittämisestä, sovellusten päivittämisestä ja muusta IT-hallinnoinnista. Käyttöönotto on todella nopea ja edullinen sekä käyttö helppoa.

3DExperience soveltuu hienosti niin pienelle aloittavalle startupille*, kuin isommallekin yritykselle. Erilaisiin tarkoituksiin on saatavilla suuri määrä lisäsovelluksia, mutta maksat vain sinulle sopivan laajuuden käytöstä.

*Startup-erikoisohjelmassa lisenssit ilmaiseksi ensimmäisen vuoden ajan ja seuraaville vuosille isot alennukset. Lue lisää >>

logo, 3dexperience. solidworks, hintapilvi, 3dexperience, solidworks, pdm, hinta

Tein 3DX-pilvestä lyhyen 10 min käytännön esittelyvideon, jonka katsomalla pääset nopeimmin kärryille mistä puhutaan. Näytän toiminnallisuutta KO Guitars -esimerkin avulla.

3DEXPERIENCE Platform on pilvipohjainen alusta, josta löytyy paljon erilaisia äppejä erilaisiin tarkoituksiin. Tässä keskitytään yleiseen näkymään, dashboardeihin ja pariin perustoimintoon. Erityisesti SOLIDWORKS 3D-mallien käsittelyyn ja katseluun.

3DEXPERIENCE: tiedonhallinta pilvessä

Modernissa ja tietoturvallisessa pilvessä toimiva PDM-sovellus pohjautuu Dassault Systèmes:n Enovia-tuotteeseen. SOLIDWORKS:iin yhdistetyllä 3DEXPERIENCE:lla ratkaistaan mm. seuraavat asiat:

Pilvi tallennuspaikkana

 • Dokumenttien tallentaminen turvalliseen pilveen
 • Jakaminen omien käyttäjien kesken tai ulkopuolisen toimijan kanssa luotettavasti
 • Ei omaa serveriä, pääsy mistä vain kaikilla laitteilla

Katselutoiminnot

 • 3D-mallien ja tietojen katselu ilman asennusta kaikilla laitteilla
 • Kirjautuminen 3DEXPERIENCE nettisivulle

Hakutoiminnot

 • Etsi hakusanalla pilvestä
 • Käytä katseluohjelmaa tai pudota osa suoraan SOLIDWORKS-kokoonpanoon

Tietojen hallinta

 • Dokumenttien numerointi
 • Propertytietojen mäppäys

Työkierto

 • Hyväksyntä / jäädytys
 • Revisiointi
 • Muokkaus- / lukuoikeudet

SolidWorks-3dexperience-tiedonhallinta-pilvessa-cloud-200x200

3DEXPERIENCE: 3D-mallinnus pilvessä

3DEXPERIENCE-ympäristön mallinnussovellukset toimivat suoraan nettiselaimessa. Mallinnat millä tahansa laitteella: PC:llä, Mac:llä, tabletilla tai vaikka puhelimella. Sinun ei tarvitse asentaa ja päivittää ohjelmaa. Tiedostot ovat aina tallessa tietoturvallisessa pilvessä. Voit siirtää malleja muihin mallinnusohjelmiin, kuten SOLIDWORKS:iin tai muihin sovelluksiin kuten 3D-tulostimelle.

xDesign-ohjelmalla suunnittelet osamalleja ja kokoonpanoja nettiselaimessaMallinnus on todella helppo oppia. Toiminnot ovat hyvin samanlaisia kuin SOLIDWORKS:ssä: parametrisia, muokattavia ja piirrepohjaisia.

xShape-ohjelmalla suunnittelet monipuolisia sub-D pintamalleja nettiselaimessa. 3D-mallinnus perustuu sub-D -pintamallinnukseen, jolla tehdään solideja, vesitiiviitä 3D-malleja kuten muovailuvahalla.

3D SheetMetal Creator -roolilla suunnittelet parametrisia levyosia. 3D Structure Creator -rooli soveltuu palkeista ja profiileista koostuvien rakenteiden suunnitteluun.

3DExperience, 3D Sculptor, xShape, subd, subdivision, hinta, pintamallinnus, solidworks

3DExperience, 3D sheet metal creator, hinta, ohutlevy, 3d-mallinnus, koulutus, solidworks

3DExperience, 3D structure creator, hinta, frame, profiilirakenne, palkki, 3d-mallinnus, koulutus

3DEXPERIENCE: Lisää laskentakapasiteettia simulointiin ja renderöintiin

3DEXPERIENCE:ssä on saatavilla myös resurssisyöpöt simulointisovellukset sekä renderöintisovellukset. Renderöinnillä tehdään huippulaadukkaita kuvia ja animaatioita. Erityisesti simulointipuolella 3DEXPERIENCE tarjoaa aivan markkinoiden kehittyneimpiä työkaluja.

Monia tilanteita voi simuloida. Kevyimmät analyysit ovat tyypillisesti osien ja kokoonpanojen staattisen kuormituksen ja lineaarisen tapauksen lujuuslaskentaa, jossa analysoidaan kestääkö rakenne kuorman. Toistuvan kuormituksen aiheuttama väsyminen, palkkien ja sauvojen nurjahdus sekä levyjen lommahdus, ominaistaajuudet ja lämpökuormat menevät hieman pidemmälle tästä. Epälineaariset tapaukset, suuret muodonmuutokset, dynaaminen kuormitus ja komposiittimateriaalit lisäävät merkittävästi simulointikykyä.

3DEXPERIENCE:n kehittyneimmissä simulointisovelluksissa hyödynnetään Abaqus-ratkaisijaa Drop Test, Impact ja Crush Test -tyyppisissä analyyseissä. Tarvittaessa voit ottaa pilvestä lisää resursseja laskentaan!

3DExperience, simulation, tube crush, crush test, hinta, epälineaarinen, lineaarinen

3DEXPERIENCE tuotteet


SOLIDWORKS + 3DEXPERIENCE AIPWorks Edition

SOLIDWORKS + 3DEXPERIENCE AIPWorks Edition on täysi paketti, joka sisältää SOLIDWORKS:n, valitut 3DExperience-roolit, käyttöönoton ja asennustyön sekä ylläpidon.

Liitä SOLIDWORKS moderniin 3DEXPERIENCE-pilveen. Pidä suunnitteludokumenttisi tallessa tietoturvallisessa pilvessä ja käytä niitä missä vain.

Myös ennalta omistamasi Solikan voi liittää 3DEXPERIENCEEN.

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Offer

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS -ohjelma on saatavilla tutuissa laajuuksissa: Standard, Professional ja Premium. Se on PC:lle asennettava tavallinen SOLIDWORKS, jossa on valmiiksi sisäänrakennettuna 3DEXPERIENCE liityntä.

SOLIDWORKS on markkinoiden tehokkain ja monipuolisin 3D CAD -ohjelma, jota miljoonat käyttäjät käyttävät.

SOLIDWORKS Cloud Offer

SOLIDWORKS Cloud Offer -paketti sisältää tärkeimmät työkalut 3D-mallinnukseen, piirustusten ja 3D-valmistusdokumentaation tekoon, renderöintiin ja tiedonhallintaan.

3D-mallit ovat aina ajan tasalla toimistolla, kotona ja reissussa sisäänrakennetun tiedonhallintasovelluksen kautta. Lisäksi tarvittaessa jaat tietoa sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kesken, seuraat projektien etenemistä ja säästät suunnittelu-, ohjelma- ja IT-kuluissa. Mallinnat millä tahansa laitteella: PC:llä, Mac:llä, tabletilla tai vaikka puhelimella. Sinun ei tarvitse asentaa ja päivittää ohjelmaa. Tiedostot ovat aina tallessa tietoturvallisessa pilvessä. Voit siirtää malleja muihin mallinnusohjelmiin, kuten SOLIDWORKS:iin tai muihin sovelluksiin kuten 3D-tulostimelle.

3D Creator

3D Creator on rooli, joka sisältää 3DEXPERIENCE-ympäristössä toimivan mallinnusohjelman nimeltä xDesign. xDesign ei vaadi asennusta, vaan sitä käytetään nettiselaimessa. Mallinnus perustuu SOLIDWORKS-käyttäjälle tuttuihin työkaluihin ja parametrisiin piirteisiin, joita on helppo muokata. xDesign on optimoitu nettiselainympäristöön ja myös kosketusnäytöille. Oppiminen on intuitiivista ja nopeaa. xDesign:lla tehty malli siirtyy helposti SOLIDWORKS:iin mukaan kuuluvan SOLIDWORKS Connectorin avulla.

3D Sculptor

3D Sculptor on rooli, joka sisältää 3DExperience-ympäristössä toimivan mallinnusohjelman nimeltä xShape. xShape ei vaadi asennusta, vaan sitä käytetään nettiselaimessa. Mallinnus perustuu SubD-pintamallinnukseen, jolla haastavat pinnat saadaan helposti luotua. Mallit muokataan tarttumalla kiinni muovailuvahamaisen muodon pisteisiin ja niitä siirtämällä. xShape:lla tehty malli siirtyy helposti SOLIDWORKS:iin mukaan kuuluvan SOLIDWORKS Connectorin avulla.

Product Document Creator

Product Document Creator on rooli, joka sisältää 3DEXPERIENCE-ympäristössä toimivan xDocument nimisen sovelluksen. Sillä tehdään valmistusdokumentaatio suoraan 3D-malliin.