Tuemme aina käyttöönottoa ja käyttöä

 

SOLIDWORKS Tuottavuus: Alkuopastus

Haluamme varmistaa, että saat hankinnan tuottavaan käyttöön paketoimalla 3D-Kaverin alkuopastuksen SOLIDWORKS:iin. Alkuopastus ei ole jäykkä luento, vaan se on kahdenkeskinen 45min keskustelu, jossa käydään läpi teidän tilanne, hankitun SOLIDWORKS-laajuuden käyttö teidän tarpeisiin ja mahdolliset kehityskohteet. Tämä on kuin Personal Trainer -palvelu, jossa varmistetaan, että tarvittavat SOLIDWORKS-laitteet ovat hallussa nyt ja katsotaan mistä uusista jutuista voisi jatkossa olla hyötyä. alkuopastus sopii kaikille. Jos olet aloittamassa käyttöä, niin pääset näin nopeimmin liikkeelle. Kokenut käyttäjä saa arvokkaita vinkkejä.

SOLIDWORKS Tuottavuus: Tukipalvelu

Tukipalvelu sisältyy SOLIDWORKS POWER-pakettiin, eikä se maksa mitään ekstraa. Meidän tukipalvelun tavoitteena on toimittamiemme tuotteiden toimiminen valmistajan määrittelemässä ympäristössä. 3D-kaverimme palvelevat erittäin nopeasti ja asiantuntevasti. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse, puhelimitse tai nettisivujen lomakkeiden tai chatin kautta. Jos olemme varattuna, niin olemme teihin päin aktiivisesti yhteydessä. Nopeimmillaan saamme palveltua teitä heti saman tien. Tavoitteena on vastata viimeistään päivän sisällä.

aipworks, solidworks, koulutus, verkkokurssi, etäkoulutus, hinta, etäoppitunti

SOLIDWORKS Tuottavuus: Päivitykset ja uudet ohjelmaversiot

Päivitykset sisältyvät. SOLIDWORKS ohjelmasta ilmestyy tyypillisesti uusi ohjelmaversio kerran vuodessa. Jokaiseen ohjelmaversioon tehdään noin 5 kpl päivityspaketteja. Myös pilviohjelmistot päivittyvät säännöllisesti. Uudet versiot ja päivitykset pitävät kilpailukykysi ja tuottavuutesi korkealla tasolla. Uusissa versioissa tulee uusia entistä tehokkaampia toimintoja, mutta myös ohjelman perus-suorituskykyä parannetaan ja pidetään huolta että ohjelma on yhteensopiva muuttuvassa ympäristössä. Tietokoneet ja ohjelmistot kehittyvät jatkuvasti. Vanhalla ja tehottomammalla tietokoneella saatat rajoittua käyttämään esim. vanhaa Windows-versiota, vanhaa näytönohjainta, epäsopivia ohjelmia ja samalla tietoturvakin vaarantuu.

Uudessa SOLIDWORKS:ssä on konepellin alla enemmän tehoja, tai sanotaanko että se kykenee käyttämään koneesi resursseja tehokkaammin. Jokaista päivitystä ei ole pakko asentaa, eikä uunituoreen version 0.0-päivitystasoa välttämättä kannatakaan asentaa. Päivitystyö on helppoa. Varsinkin pilvi-tiedonhallinnan päivittäminen on erityisen helppoa verrattuna aiempiin tiedonhallintajärjestelmiin: se päivittyy lähes itsestään.

SOLIDWORKS Tuottavuus: Kymmeniä tunteja etäoppitunteja

Saatavilla on kattava 24/7-valikoima erilaisia SOLIDWORKS etäoppitunteja sekä 3D-skannauksen ja 3D-tulostuksen etäoppitunteja. Erilaisia aiheita on paljon: perusmallinnus, edistynyt mallinnus, piirustukset, ohutlevyt, tiedonhallinta, isojen kokoonpanojen keventäminen, kirjastojen hyödyntäminen, ohjelma-asetusten vinkit, lujuuslaskenta, virtaussimulointi, …

Annetaan käyttäjien palautteen puhua puolestaan:
”Täytyy sanoa, että en ole näin hyviä opetusvideoita vielä nähnyt!”
“Teidän koulutukset hakkaavat 100-0 muut joita olen katsonut.”
“Asiantunteva koulutus.”
“Hyvät harjoitusmallit”
“Olen itseoppinut simuloija, sain hyvää lisätietoa ja vinkkejä.”
”Erittäin hyvä koulutus perusasioista järkevässä järjestyksessä.”
”Tämä kurssi oli erittäin hyödyllinen! Pintamallinnuksen perusasiat oppi hyvin.”

 

solidworks, koulutus, opetusvideo, ilmainen

SolidWorks, koulutus, AIPWorks, kurssi, etäoppitunti, oppitunti

SOLIDWORKS Lisäpalvelut: AIPWorks Edition, koulutus, projektityöt, konsultointi

Meillä on tarjolla kattavasti myös lisäpalveluita. SOLIDWORKS AIPWorks Edition -asetukset on valmis setti ohjelma-asetuksia. Sen mukana saat eväät attribuuttitietojen syöttöön ja hallitsemiseen, Cloud PDM:n parhaat peruskäytännöt, yhteensopivan ja tehokkaan piirustuspohjan omalla logolla, osaluettelomääritykset sekä laajat materiaali- ja weldment-kirjastot valmiiksi asennettuna.

Teemme myös ohjelmistoasennukset puolestasi. Jos tarvitset pieniä tai laajoja muutostöitä ohjelman tai eri osa-alueiden toimintaan kannattaa kääntyä meidän puoleen. Henkilökohtaista koulutusta saatavilla kaikkiin toiminnallisuuksiin. Autamme selvittämään parhaat ratkaisut tai työtavat, jotta suunnittelutyösi sujuu.

Kun sinulla on jotain 3D-asiaa mielessä, niin ole rohkeasti yhtedessä 3D-Kavereihimme!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä suoraan asiantuntijaan. Vastaamme pian!

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

SOLIDWORKS with Cloud Services -pakettien sisältö

SOLIDWORKS with Cloud Services -paketissa ei kalliita alkuinvestointeja, ei erillisiä ylläpitomaksuja. SOLIDWORKS with Cloud Services on saatavilla kolmessa laajuudessa: SOLIDWORKS Standard, SOLIDWORKS Professional ja SOLIDWORKS Premium. Niihin kaikkiin sisältyy SolidWorks 3D CAD -ohjelma, Cloud PDM tiedonhallinta sekä AIPWorks:n ylläpito. Professional -laajuudessa on lisäksi mm. yli miljoona standardiosaa sisältävä Toolbox-komponenttikirjasto, sisäänrakennettu renderöintiohjelma PhotoView sekä erikseen asennettava tehokkaampi Visualize ja 3D-skannausdatan käsittelyyn sopiva ScanTo3D. Premium laajuus sisältää lisäksi Simulation-tuotteen, jolla suoritetaan osille ja kokoonpanoille staattisen kuorman lineaarisen tapauksen FEM-lujuuslaskenta, Motion-liikeanalyysi, kaarevien pintojen aukilevitys Advanced Flatten sekä putkien, letkujen ja sähkökaapelien 3D-reititys Routing.

>> LUE LISÄÄ HINTATAKUUSTA

3DEXPERIENCE Cloud PDM on helppokäyttöinen, täysiverinen tiedonhallintasovellus. Se on meidän turvatakuumme arvokkaalle suunnittelutyöllesi. Työsi ei ole hukassa, vaan se on turvassa ja varmuuskopioitu kaiken aikaa. Tallennat SolidWorks-mallisi ja piirustuksesi tietoturvalliseen pilveen suoraan ohjelman napeilla. Cloud PDM -pilvitiedonhallinta ei vaadi omaa palvelinta. Pääset dokumentteihisi käsiksi usealta koneelta tai mobiililaitteelta. Käyttöönotto on todella nopeaa. Asennukseen tarvitaan vain SolidWorks-ohjelma-asennus käyttäjälle – itse tiedonhallintasovellus pyörii jo parhaillaan pilvessä odottaen teidän liittymistä siihen. Voit halutessasi hyödyntää myös edistyneempiä tiedonhallinnan työkaluja, kuten revisionhallintaa, hyväksyntämenettelyä, muutospyyntöjä ja versioiden vertailua.

>> LUE LISÄÄ TURVATAKUUSTA

AIPWORKS Ylläpito sisältyy jokaiseen pakettiin ja takaa tuottavuutesi. Alkuopastuksessa saat arvokkaita vinkkejä ohjelman käyttöön. Kehuttu tukipalvelumme palvelee nopeasti ja asiantuntevasti. Käytössäsi on kymmeniä tunteja etäoppitunteja 3D-mallinnuksesta, kirjastojen hallinnasta, lujuuslaskennasta, virtaussimuloinnista, jne. Erikseen saatavilla myös henkilökohtaista koulutusta sekä valmiiksi hiotut asetukset, piirustuspohjat, materiaalikirjastot ja paljon muuta. Ylläpitoon sisältyy SolidWorksin tarjoamat ohjelmistopäivitykset, uudet ohjelmaversiot sekä valikoima sertifikaattikokeita.

>> LUE LISÄÄ TUOTTAVUUSTAKUUSTA

solidworks, hinta, power, standard, professional, premium, 3dexperience, pdm, tiedonhallinta, pilvi, koulutus, ylläpito, hintatakuu, turvatakuu, tuottavuustakuu