Suunnittelutyösi aina turvassa, tallessa ja varmuuskopioitu. Ei omaa palvelinta.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaiten käyttötarkoitukseen sopivan tuotteen parhaaseen hintaan. Tämä toteutuu erityisen hyvin SOLIDWORKS POWER -paketeissa. Alkuun lyhyesti. Paketti sisältää perinteisen tietokoneelle asennettavan SOLIDWORKS-ohjelman, 3DEXPERIENCE Cloud PDM tiedonhallinnan sekä AIPWORKS:n tukipalvelun. Tarvitset vain tietokoneen – omaa palvelinta et tarvitse. Suunnittelutyösi on turvassa 3DEXPERIENCE Cloud PDM -pilvessä.

SOLIDWORKS TURVA: Tiedostot tallessa ja varmuuskopioitu

Tiedostojen tai tiedon tallentamista ei aina mietitä tarpeeksi vakavasti. Varsinkin kun on kiire, halutaan saada vain työ nopeasti tehtyä: tarjoukset äkkiä ulos; kuvat, 3D-mallit tai piirustukset nopeasti eteenpäin; tiedostot talteen johonkin. Tietoa tallennetaan paljon omalle kovalevylle tai omalle palvelimelle. Mitä jos niille käy jotain? Onhan varmuuskopiot? SOLIDWORKS POWER -paketissa nämä asiat on ratkaistu.

Varmuuskopiointi ehkä kuulostaa vaikealta ja vastuulliselta, joten sen suunnittelu voi olla mielekästä sivuuttaa. Samoin tiedostojen tallentaminen turvalliseen paikkaan voi tuntua haastavalta. Monilla on mielikuva kankeista ratkaisuista, joissa tieto on kyllä tallessa ja varmuuskopioitu, mutta siitä tulee äärimmäisen raskasta käyttää. Otetaan kaikille tuttu esimerkki: puhelimet. Ihmiset ympäri maailman ottavat paljon kuvia päivittäin. Minne ne tallentuvat? Puhelimen omaan muistiin sekä pilveen. Kun vaihdat puhelinta, kuvat ja muut tiedot synkkaantuvat mukana. Sama toiminnallisuus on sisäänrakennettuna SOLIDWORKS POWER -paketissa. Teet SolidWorks-suunnittelutyösi tietokoneella normaaliin tapaan. Tiedostot tallentuvat kovalevyllesi. Tallennuksen yhteydessä tiedostot tallentuvat myös pilveen – aivan kuten iPhone:n kuvat iCloudiin. Tässä tapauksessa kyseessä on 3DEXPERIENCE Cloud PDM, joka integroituu täysin SolidWorks:iin.

SolidWorks-3dexperience-tiedonhallinta-pilvessa-cloud-200x200

SOLIDWORKS TURVA: Työskentely usealla laitteella tai eri sijainneissa, myös offline

Nykyään etätyöskentely alkaa olla kaikille tuttua.  Kun 3D-mallisi ja piirustuksesi on tallessa tietoturvallisessa pilvessä, voit ottaa läppärisi mukaan ja tehdä töitä kotona, kahvilassa, coworking-tilassa, junassa, lentokoneessa, jne. Nettiyhteydellä saat yhteyden 3DEXPERIENCE-pilveen, josta avaat tiedostot. Jos teet offline-työskentelyä, niin lataa mallit valmiiksi koneellesi yhteyden ollessa päällä. Tämän jälkeen et tarvitse jatkuvaa yhteyttä pilveen. SolidWorks työskentely tehdään tavalliseen tapaan paikallisesti omalla koneella. Tallennukset menevät kovalevylle. Kun yhteys pilveen on auki, tallennus vie dokumentit pilveen.

Voit helposti käyttää useaa tietokonetta. SolidWorks ohjelma asennetaan usealle koneelle. Jos sinulla on vain yksi lisenssi, voit valita millä koneella se on aktiivisena. Pilvitallennus liitetään SolidWorks-käyttäjätiliisi, joten kirjautumalla omalla tunnuksella pääset käsiksi pilvessä oleviin dokumentteihin. Käyttö ei rajoitu vain tietokoneisiin. PC:n, macin, tabletin tai puhelimen nettiselaimen kautta pääset kirjautumaan tilillesi. Täydet hakutoiminnot ja 3D-katselutoiminnot toimivat suoraan nettiselaimessa.

>> KATSO ESITTELY PILVITOIMINNOISTA

solidworks, hinta, 3dexperience, power, tiedonhallinta, pdm, cloud

SOLIDWORKS TURVA: Päivittäminen ja yhteensopivuus

Ohjelmistojen päivittäminen
Joskus on tarve tehdä suunnittelutyötä tietyllä SOLIDWORKS-versiolla, esim. vuoden tai kaksi vanhemmalla. Tämä on tuettu SOLIDWORKS POWER -paketin lisensseillä. Voit asentaa uusimman SolidWorks-version ja uusimman Service Pack -päivityspaketin. Tai voit valita aiemman ohjelmaversion. 3DEXPERIENCE-pilvitallennustoiminnot ovat oma sovelluksensa. Siitä on saatavilla vain uusin versio, mutta se on yhteensopiva myös aiemman SolidWorks version kanssa.

Laitteiden päivittäminen
Suunnittelukoneen päivittäminen tai uuden koneen hankinta tulee jossain vaiheessa kysymykseen. Konetta on helppo vaihtaa, kun kaikki tärkeä suunnitteludata on pilvessä tallessa.
Palvelimen ylläpitokuluissa kertyy merkittävästi säästöä pilvipohjaisen tiedonhallinnan kanssa. Omaa palvelinta ei tarvita SOLIDWORKS POWER -paketin kanssa, joten sitä ei tarvitse myöskään ylläpitää ja päivittää.
>> LUE LISÄÄ HINTAVERTAILUSTA

SOLIDWORKS TURVA: Tehokas työskentely muiden kanssa

Suunnitteludatan ollessa pilvessä, myös muut työntekijät pääsevät siihen yhtä helposti käsiksi. Tämä lisää helppokäyttöisyyttä ja tehokkuutta merkittävästi, koska dokumentit ovat muidenkin saatavilla heti, eikä niitä tarvitse erikseen kysellä. Kaikkien käyttäjien ei tarvitse välttämättä käyttää SolidWorks-ohjelmaa. Joillekin riittää se, että voi mennä nettiselaimeen ja katsella 3D-malleja tai piirustuksia siellä sekä tarvittaessa kommentoida heti.

SOLIDWORKS POWER:n perus-tiedonhallintatyökaluihin kuuluu toiminto, jolla lukitset dokumentin itsellesi muokattavaksi. Silloin muut henkilöt näkevät sen read-only tilassa, mutta vain sinä voit sitä muokata. Tämä ehkäisee ongelmatapaukset, joissa useampi henkilö tallentaa muutoksia samaan aikaan samaan tiedostoon, jolloin todennäköisesti jonkun työ menee hukkaan. Kun olet valmis muokkaustesi kanssa, tallennus pilveen, niin muut näkevät päivittyneen tiedon. Jos haluat antaa muille muokkausoikeuden, niin vapautat lukitukset heille.

solidworks, 3dexperience, varaaminen, pdm, lock, unlock

SOLIDWORKS TURVA: Tiedonhallinnan kehittyneet työkalut heti käytettävissä – jos niin haluat

SOLIDWORKS POWER -pakettiin sisältyy täysiverinen tiedonhallintasovellus: 3DEXPERIENCE Cloud PDM. Edellä mainittujen etujen lisäksi huomioitavaa on toisaalta helppokäyttöisyys ja yksinkertaisuus – toisaalta erittäin kehittyneet PDM-toiminnot. Näihin lukeutuu mm. dokumenttien työkierto ja hyväksyntä, revisionhallinta, muutospyynnöt, versioiden vertailu ja tehokkaat hakutoiminnot. Toiminnot ovat valmiina käyttöön, mutta niitä ei ole pakko käyttää. Pienille tiimeille tai yhden henkilön pajalle riittää, että tiedostot saa turvallisesti talteen. Silloin ei tarvitse mennä tiedonhallintasovelluksissa sen pidemmälle ja dokumentit voi jättää ”In Work” -tilaan. Vaativammassa ympäristössä on tärkeää, että tiedosto voidaan ”hyväksyä”. Silloin dokumentti siirretään Released-tilaan, eli lukitaan niin ettei kukaan voi sitä muokata. Välissä voi olla myös erillinen tarkastaja, jos tarpeen. Hyväksytty tiedosto täytyy erikseen ottaa uudestaan työn alle (In Work), jotta muutokset voidaan tehdä. Tässä yhteydessä yleensä dokumentti myös revisioidaan, ja kasvatetaan revisiotunnusta: A, B, C, … Helppokäyttöisen Cloud PDM:n hienous piilee myös siinä, että vaikka aluksi ei olisi välitetty hyväksynnistä ja revisoinneista ollenkaan, niin kun yritys kasvaa, näitä toimintoja voi vain alkaa käyttää, koska toiminnallisuus on sisäänrakennettuna.

solidworks, pdm, workflow, maturity, revision, versionhallinta, hyväksyminen

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä suoraan asiantuntijaan. Vastaamme pian!

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

SOLIDWORKS POWER -pakettien sisältö

SOLIDWORKS POWER -mallissa maksat vain käytöstä. Ei kalliita alkuinvestointeja. Ei erillisiä ylläpitomaksuja. SOLIDWORKS POWER on saatavilla kolmessa laajuudessa: SOLIDWORKS Standard, SOLIDWORKS Professional ja SOLIDWORKS Premium. Niihin kaikkiin sisältyy SolidWorks 3D CAD -ohjelma, Cloud PDM tiedonhallinta sekä AIPWorks:n ylläpito. Professional -laajuudessa on lisäksi mm. yli miljoona standardiosaa sisältävä Toolbox-komponenttikirjasto, sisäänrakennettu renderöintiohjelma PhotoView sekä erikseen asennettava tehokkaampi Visualize ja 3D-skannausdatan käsittelyyn sopiva ScanTo3D. Premium laajuus sisältää lisäksi Simulation-tuotteen, jolla suoritetaan osille ja kokoonpanoille staattisen kuorman lineaarisen tapauksen FEM-lujuuslaskenta, Motion-liikeanalyysi, kaarevien pintojen aukilevitys Advanced Flatten sekä putkien, letkujen ja sähkökaapelien 3D-reititys Routing.

>> LUE LISÄÄ HINTATAKUUSTA

3DEXPERIENCE Cloud PDM on helppokäyttöinen, täysiverinen tiedonhallintasovellus. Se on meidän turvatakuumme arvokkaalle suunnittelutyöllesi. Työsi ei ole hukassa, vaan se on turvassa ja varmuuskopioitu kaiken aikaa. Tallennat SolidWorks-mallisi ja piirustuksesi tietoturvalliseen pilveen suoraan ohjelman napeilla. Cloud PDM -pilvitiedonhallinta ei vaadi omaa palvelinta. Pääset dokumentteihisi käsiksi usealta koneelta tai mobiililaitteelta. Käyttöönotto on todella nopeaa. Asennukseen tarvitaan vain SolidWorks-ohjelma-asennus käyttäjälle – itse tiedonhallintasovellus pyörii jo parhaillaan pilvessä odottaen teidän liittymistä siihen. Voit halutessasi hyödyntää myös edistyneempiä tiedonhallinnan työkaluja, kuten revisionhallintaa, hyväksyntämenettelyä, muutospyyntöjä ja versioiden vertailua.

>> LUE LISÄÄ TURVATAKUUSTA

AIPWORKS Ylläpito sisältyy jokaiseen pakettiin ja takaa tuottavuutesi. Alkuopastuksessa saat arvokkaita vinkkejä ohjelman käyttöön. Kehuttu tukipalvelumme palvelee nopeasti ja asiantuntevasti. Käytössäsi on kymmeniä tunteja etäoppitunteja 3D-mallinnuksesta, kirjastojen hallinnasta, lujuuslaskennasta, virtaussimuloinnista, jne. Erikseen saatavilla myös henkilökohtaista koulutusta sekä valmiiksi hiotut asetukset, piirustuspohjat, materiaalikirjastot ja paljon muuta. Ylläpitoon sisältyy SolidWorksin tarjoamat ohjelmistopäivitykset, uudet ohjelmaversiot sekä valikoima sertifikaattikokeita.

>> LUE LISÄÄ TUOTTAVUUSTAKUUSTA

solidworks, hinta, power, standard, professional, premium, 3dexperience, pdm, tiedonhallinta, pilvi, koulutus, ylläpito, hintatakuu, turvatakuu, tuottavuustakuu