SOLIDWORKS Composer – teknisen viestinnän uusi ulottuvuus

SOLIDWORKS Composer auttaa hyödyntämään 3D CAD -tietoja ja luomaan dynaamista graafista sisältöä, joka kuvaa selkeästi ja tehokkaasti monimutkaisimpiakin tuotteita. Yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöliittymä tarjoaa työkalut, joilla voidaan helposti luoda informatiivista grafiikkaa moniin erilaisiin teknisen viestinnän sovelluksiin, kuten valmistus-, asennus-, käyttö- ja huolto-ohjeisiin, tuoteoppaisiin ja koulutus- ja markkinointimateriaaleihin. Lisäksi sillä voidaan luoda interaktiivisia animaatioita.

Teknisen viestinnän tärkeys

Koska tuotekehitykseen käytetään huomattava määrä aikaa ja rahaa, halutaan olla myös varmoja, että tuotteet kootaan oikein ja nopeasti ja että asiakkaan ensikokemus on myönteinen. SolidWorks Composer -ohjelmisto tarjoaa työkalut, joilla voidaan alkaa luoda tuoteviestintää varhaisessa vaiheessa suunnitteluprosessia, päivittää sitä ja toimittaa se ajoissa. Helppokäyttöinen ohjelmisto hyödyntää jo olemassa olevia 3D CAD -tietoja ja luo selkeästi monimutkaisiakin tietoja esittäviä dynaamisia tuotekuvia ja animaatioita. 3D-malleista tuotettua sisältöä voidaan päivittää automaattisesti.


SOLIDWORKS Composer tekee tuoteviestinnästä suoraviivaista. SOLIDWORKS-tuotekehitysratkaisun osana toimivalla SOLIDWORKS Composerilla voidaan nopeasti ja helposti luoda kuvia ja interaktiivisia animaatioita eri viestintäsovelluksiin ja se toimii saumattomasti Microsoft®-, Adobe®- ja muiden suosittujen julkaisuohjelmistojen kanssa.

Composer Player – maksuton sovellus

SOLIDWORKS Composer Player on maksuton apuohjelma, jonka avulla voit jakaa sisältösi loppukäyttäjille.


Ikea-tyyppiset asennusohjeet

SolidWorks Composer -ohjelmalla teet helposti Ikea-asennusohjeet tuotteistasi. Asennusohjeiden luomisen voit aloittaa heti, kun ensimmäisiä vedoksia 3D-malleista on saatavilla. Dokumentaation päivittäminen on helppoa ja supernopeaa, jos ja kun 3D-mallit muuttuvat.

Ikea esitteli 3DExperience World -virtuaalikonferenssissa, kuinka he tekevät maailmankuulut ohjeet SolidWorks Composerilla.

SolidWorks, Composer, Ikea, asennusohje, hinta

Tarjouskuvat, joilla erotut

SolidWorks Composer soveltuu erinomaisesti yksinkertaisten, selkeiden ja informaatiivisten tuotekuvien tekoon, esimerkiksi tarjouksiin tai katalogeihin.
Voit sijoitella 3D-malleja eri tavoin, katsoa eri suunnista, tehdä nopeasti muutoksia ja tuoda kuviin muita elementtejä. Saat hienot kuvat, ennen kuin lopullista suunnittelutyötä on aloitettu.
Alla esimerkki Lamor:n öljyntorjuntakontin laitteistosta.

SolidWorks, Composer, Lamor, tarjouskuva

Interaktiivinen osaluettelo

SolidWorks Composerilla tuotat kuvia, animaatioita ja interaktiivista sisältöä, jota voit käyttää lukuisilla eri tavoilla.
KO Guitars:n interaktiivinen osaluettelo on kokeiltavissa alla. Osaluetteloon saa näkyviin kaikki tarvittavat property-tiedot. Kohdetta osoittamalla rivi/osa korostetaan.
Kohteisiin voi rakentaa myös linkkejä, jolloin voit selata tuoterakennetta, varaosia, huoltotoimenpiteitä tai asennusvaiheita suoraan nettiselaimessa.

SolidWorks, Composer, KOGuitars, tekninen dokumentaatio, asennusohje, osaluettelo