SOLIDWORKS Composer – teknisen viestinnän uusi ulottuvuus

SOLIDWORKS Composer auttaa hyödyntämään 3D CAD -tietoja ja luomaan dynaamista graafista sisältöä, joka kuvaa selkeästi ja tehokkaasti monimutkaisimpiakin tuotteita. Yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöliittymä tarjoaa työkalut, joilla voidaan helposti luoda informatiivista grafiikkaa moniin erilaisiin teknisen viestinnän sovelluksiin, kuten valmistus-, asennus-, käyttö- ja huolto-ohjeisiin, tuoteoppaisiin ja koulutus- ja markkinointimateriaaleihin. Lisäksi sillä voidaan luoda interaktiivisia animaatioita.

Teknisen viestinnän tärkeys

Koska tuotekehitykseen käytetään huomattava määrä aikaa ja rahaa, halutaan olla myös varmoja, että tuotteet kootaan oikein ja nopeasti ja että asiakkaan ensikokemus on myönteinen. SolidWorks Composer -ohjelmisto tarjoaa työkalut, joilla voidaan alkaa luoda tuoteviestintää varhaisessa vaiheessa suunnitteluprosessia, päivittää sitä ja toimittaa se ajoissa. Helppokäyttöinen ohjelmisto hyödyntää jo olemassa olevia 3D CAD -tietoja ja luo selkeästi monimutkaisiakin tietoja esittäviä dynaamisia tuotekuvia ja animaatioita. 3D-malleista tuotettua sisältöä voidaan päivittää automaattisesti.


SOLIDWORKS Composer tekee tuoteviestinnästä suoraviivaista. SOLIDWORKS-tuotekehitysratkaisun osana toimivalla SOLIDWORKS Composerilla voidaan nopeasti ja helposti luoda kuvia ja interaktiivisia animaatioita eri viestintäsovelluksiin ja se toimii saumattomasti Microsoft®-, Adobe®- ja muiden suosittujen julkaisuohjelmistojen kanssa.

Composer Player – maksuton sovellus

SOLIDWORKS Composer Player on maksuton apuohjelma, jonka avulla voit jakaa sisältösi loppukäyttäjille.