SOLIDWORKS Inspection

SOLIDWORKS Inspection on ensituotteen tarkistukseen (FAI) ja in-process-tarkistukseen tarkoitettu ohjelmisto, joka yksinkertaistaa ja automatisoi osanumeroviitteellisten tarkistuspiirustusten ja tarkistusraporttien luontia (AS9102, PPAP jne.).

SOLIDWORKS Inspection koostuu erillisestä sovelluksesta ja SOLIDWORKS-lisäsovelluksesta, joiden avulla käyttäjät voivat yhdistää suunnittelutietojaan riippumatta siitä, onko heillä SOLIDWORKS-, PDF- vai TIFF-tiedostoja.

SOLIDWORKS Inspection on yksinkertainen ja intuitiivinen sovellus, joka vähentää tarkistusdokumentaation luontiin tarvittavaa aikaa jopa 90 prosenttia. Se auttaa poistamaan syöttövirheet näin parantaen laatua ja lyhentäen tuotteen markkinoille saantiaikaa.

SOLIDWORKS Inspection Professional laajentaa ominaisuuksia tarjoamalla käyttäjille useita keinoja syöttää mitattuja arvoja suoraan hankkeeseen osien tarkistuksen yksinkertaistamiseksi. Jokainen ominaisuusarvo voidaan syöttää manuaalisesti käyttämällä digitaalista mittakaulainta tai tuomalla koordinaattimittauslaitteen (CMM) tulokset.

 


Helppoa asiakirjojen tarkistusta

Intuitiivisen ja helppokäyttöisen SOLIDWORKS Inspectionin avulla voit luoda tarkistusraportteja ja osanumeroviitteellisiä piirustuksia parissa minuutissa ja säästää aikaa jopa 90 prosenttia.

SolidWorks, inspection, tarkistusraportti, mittaaminen, piirustus

Toimii myös ilman SolidWorks -ohjelmaa

Voit luoda omat tarkistusasiakirjat olemassa olevasta CAD-järjestelmästä huolimatta käyttämällä joko erillistä SOLIDWORKS Inspection -sovellusta tai integroitua SOLIDWORKS Inspection -lisäsovellusta.

SolidWorks, inspection, tarkistusraportti, mittaaminen, piirustus

Optinen merkkien tunnistus (OCR)

Kun työskentelet PDF- tai TIFF-piirustuksen parissa, SOLIDWORKS Inspection voi opettaa optisen merkkien tunnistuksen (OCR) lukemaan ja määrittämään nimellismitan, plus- ja miinustoleranssit sekä mittatyypin (kuten diametrisen tai lineaarisen mitan). Voit näin käytännöllisesti katsottuna poistaa manuaalisen syötön ja vähentää virheitä. Ohjelmistolla voi luoda horisontaalisia ja vertikaalisia mittoja, jaettuja mittoja, huomautuksia, reikien poraustietoja, loppusymboleja sekä geometrisiä mitoitus- ja toleranssisymboleja (GD&T).

SolidWorks, inspection, tarkistusraportti, mittaaminen, piirustus, optinen merkkien tunnistus

Käsittele muutoksia helposti

Vältä virheet ja määritä muutokset nopeasti SOLIDWORKS Inspectionin edistyneen piirustusten vertailuvälineen avulla.

SolidWorks, inspection, tarkistusraportti, mittaaminen, piirustus, vertailu

Lyhennä tuotteen markkinoilletuloaikaa

Voit luoda tehokkaiden ja mukautettavien raporttimuotojen avulla alan standarditarkistusraportteja (AS9102, PPAP jne.) ja osanumeroviitteellisiä piirustuksia parilla napsautuksella ja välttää näin virheet ja epäjohdonmukaisuudet.

SolidWorks, inspection, tarkistusraportti, mittaaminen, piirustus, standardiraportti, raportti, excel

Nopeampi tarkistus

Tarkista osat, kirjoita suoraan mitatut arvot, käytä digitaalista mittakaulainta tai tuo tulokset koordinaattimittauslaitteella (CMM).

SolidWorks, inspection, tarkistusraportti, mittaaminen, piirustus, koordinaattimittaus