maanantai 18.09.2017 klo 13:47 - Jesse Kontio

3D Systems ProJet MJP 2500 3D-tulostin

3D Systems MJP 2500 3D-tulostin tarkkaan protoiluun

Valmista laadukkaat ja huipputarkat prototyypit nopeammin ja helpommin

MJP 2500 3D-tulostin soveltuu erityisesti kohteisiin, jossa tarvitaan tarkkuutta, resoluutiota sekä parasta pinnanlaatua. Käyttäjän kannalta MJP 2500 3D-tulostin on erityisen mielenkiintoinen. Vaikka kyse on massiivisesta yrityskäyttöön tarkoitetusta teollisuuskoneesta, käyttöönotto hoituu alle päivässä ja päivittäinen käyttö on helppoa. 3D-tulostimen operointi tapahtuu kosketusnäytöltä. Vastaaviin kilpailijan malleihin verrattuna MJP 2500 3D-tulostin tarvitsee vähemmän jaksottaista huolenpitoa. Tulostusnopeus on suurempi ja jälkikäsittely on helpompi. Tulostuspäähän on saatavilla laajennettu 5 vuoden takuu. Pitkä takuu sekä AIPWorks:n sertifioitu ja suosittu huoltopalvelu takaavat laitteen pitkäaikaisen toiminnan. Kaiken kaikkiaan tämä malli on loistava valinta tuotekehityksen tarpeisiin.

3D Systems, Projet MJP 2500 Plus, 3D tulostin, hinta, MJP 2500 3D-tulostin

MJP 2500 3D-tulostin pähkinänkuoressa

  • Noin 3 kertaa nopeampi kuin vastaavat laitteet
  • Erittäin hyvä resoluutio parantaa pinnanlaatua ja pikkutarkkoja kohteita
  • Suunniteltu ympärivuorokautiseen tulostamiseen
  • Erityisen tasokas tulostuspää
  • Helppo tukimateriaalin jälkikäsittely
  • Suurin tulostettava osa 295 x 211 x 142 mm
  • Useita materiaaleja
  • Tehokas tulostusohjelma
  • Helppo käyttää ja huoltaa

Tsekkaa myös muut mallit

Seuraamme alan kehitystä ja tuomme parhaat ratkaisut aina oikeaan hintaan suomalaisten yritysten käyttöön. Asiantuntevat palvelut: koulutus, asennus, tekninen tuki, on saatavilla kaikkiin laitteisiin meiltä. Edullisissa FDM-tulostimissa (nauhatulostimet) on paljon vaihtoehtoja markkinoilla. Hintaluokan noustessa kasvaa tyypillisesti tulostimen koko, tuottavuus, nopeus sekä tulostusmateriaalien määrä ja laatu. Eri tulostusmenetelmät, muovin tulostus ja metallin tulostus tuovat mukaan sovelluskohteita prototypoinnin ja testaamisen lisäksi myös muottien ja jopa lopputuotteiden valmistuksen.

Tule katsomaan 3D Systems ProJet MJP 2500 Plus 3D-tulostin

Otimme käyttöön MJP 2500 Plus -mallin toimistollamme. 3D-tulostin ja esimerkkitulosteita on nähtävillä Porvoossa esittelytiloissamme. Lisäksi pääset tutustumaan uudistettuun 3D-tulostinvalikoimaamme, 3D-skannaukseen sekä SolidWorks:iin.

AIPWorks 3D-Systems, Projet MJP 2500 Plus, 3D-tulostin, hinta, MJP 2500 3D-tulostin, 3D Systems Projet