maanantai 13.02.2023 klo 11:30 - Jesse Kontio

DraftSight: 2D CAD -ratkaisut parhaimmillaan – vaikkapa sitten verkkolisenssillä

Oletko tyytymätön 2D CAD -ohjelmistoosi?

Muistathan tutustua muihinkin vaihtoehtoihin ennen kuin uusit ohjelmistolisenssejä.

DraftSight 2D- ja 3D CAD -ratkaisut auttavat sinua käsittelemään, tallentamaan ja tarkastelemaan kaikenlaisia 2D- tai 3D DWG-tiedostoja helposti ja tehokkaasti.

SOLIDWORKS-tuotevalikoimaan kuuluva DraftSight ei kalpene muiden 2D CAD -tuotteiden rinnalla – ja itse asiassa jopa päihittää ne. Hyödynnä joustavia verkkolisenssejä tai käytä CAD-ratkaisuja pilvipohjaisesti 3DEXPERIENCE-ympäristössä.
Liian suuriksi kasvavat ohjelmistokulut ja tehottomat ratkaisut ovat suuri ongelma kaiken kokoisissa organisaatioissa toimialaan katsomatta. DraftSight tarjoaa edulliseen hintaan käyttöösi lukuisia ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta. Saatavilla on erilaisia lisenssejä, kuten verkkolisenssi, joka auttaa pitämään 2D CAD -kustannukset kurissa ja kasvattamaan liiketoimintaa.

Tiedote: From 7th February 2023 AutoCAD moved to named user licensing which means their customer cannot buy network licensing anymore.

Avainsanat