DraftSight

DraftSight tarjoaa laajemmat toiminnot, kuin AutoCAD, mutta parempaan hintaan.

DraftSight on monipuolinen 2D- ja 3D-ohjelma moniin tarkoituksiin: suunnittelijoille, arkkitehdeille, rakennusinsinööreille, CAD-käyttäjille, opiskelijoille ja muille. DraftSight:lla luot piirustuksia, katselet niitä, muokkaat ja teet merkintöjä suoraan DWG-tiedostomuodossa helposti, nopeasti ja tehokkaasti sekä Windows- että Mac-koneella. Myös 3D DWG -mallinnus on tuettu ohjelman laajuudesta riippuen.

SOLIDWORKS, DRAFTSIGHT, drawings, DWG, dxf, sketch, wireframe, 2d-suunnittelu, 2d-piirtäminen, autocad

 

Pyydä DraftSight-tarjous

Vertaile DraftSight ja AutoCAD tuotteita

Eri versioista löydät varmasti sinulle sopivan laajuuden:

  • DraftSight Professional
  • DraftSight Premium
  • AutoCAD LT
  • AutoCAD

”Hyvä vaihtoehto AutoCAD:lle. AutoCAD-käyttäjälle käyttöliittymä on tuttu ja muokkaaminen on helpompaa.”

 

 

 

DraftSight tuotteet


DraftSight Professional

DraftSight Professional on tehokas 2D-suunnitteluohjelma aikaa säästävine toimintoineen kuten paremmat työkalut mittojen ja keskilinjojen tekoon sekä trimmaustoiminto, Toolbox, G-koodin teko ja API.

 

DraftSight Premium

DraftSight Premium lisää pakettiin vielä parametriset ehdot sekä 3D -mallinnustyökalut: solidi-, pinta- ja mesh-mallinnus, poikkileikkaukset ja renderöinti.

 

 

DraftSight Enterprise

DraftSight Enterprise sisältää tehokkaat 2D-piirtämistoiminnot, kuten Professional. Lisäksi Enterprise-versiossa on kelluvat lisenssit, joiden avulla useampi käyttäjä voi käyttää ohjelmaa sekä tekninen tukipalvelu, jolla pidät työskentelyn varmasti tuottavana.

DraftSight Enterprise Plus

DraftSight Enterprise Plus -paketissa saat lisäksi parametriset 2D-relaatiot sekä 3D-mallinnuksen. Plussan kelluvilla lisensseillä useammat käyttäjät pääsevät käyttämään ohjelmaa.

 

3DEXPERIENCE DraftSight

3DEXPERIENCE DraftSight -paketti on täydellinen valinta, kun haluat yhdistää suunnittelun pilvipohjaiseen tiedonhallintaan. Tallenna kaikki dokumenttisi helposti 3DExperience:n Enovia -pilvisovellukseen ja hallitse myös lisenssit pilvialustassa. Et tarvitse omaa palvelinta.


DraftSight ohjelma

SOLIDWORKS, DRAFTSIGHT, drawings, DWG, sketch, wireframe, hinta, 2d, 3d,

Suunnittele tehokkaammin

DraftSightin myötä suunnittelutyösi tehostuu huomattavasti. Voit helposti siirtyä 2D-suunnittelusta 3D-mallinnukseen ja takaisin. DWG-tiedostojen hallinta on helppoa ja työtavat integroituvat myös PDM-ohjelmiin. Muokkaat myös SolidWorks Electricalilla tehdyt sähkökuvat suoraan DraftSightissa. AutoCAD:stä ja muista CAD-ohjelmista siirtminen DraftSightiin on todella helppoa.

3D-Kaverit

3D-tulostettu pienoismalli

Asiantunteva, henkilökohtainen ja nopea palvelu

Autamme DraftSightiin, SolidWorksiin ja muuhun 3D:hen liittyvissä asioissa. Ohjelmistojen toiminta, työtapojen kehittäminen, koulutukset, ajan säästäminen, käyttöönotot, asioiden tekeminen fiksusti, suunnitteluapu, rahoitusmahdollisuudet, tehokkaat tietokoneet, 3d-tulostus, 3d-skannaus…

Tiedonhallinta

SolidWorks tiedonhallinta, varmuuskopiointi, solidworks pdm, pdm, hinta, solidworks etätyöskentely

Ota suunnittelukaaos haltuun

DraftSight integroituu saumattomasti SolidWorks:n tiedonhallintaan, PDM:ään ja 3DExperienceen. Kevyt mutta tehokas tiedonhallinta kaiken tyyppisille dokumenteille. Versionhallinta, revisiointi, hyväksyntäkierrot, katselu, hakutoiminnot, varmuuskopiointi, osaluettelot, massaoperaatiot kuten exportit, ERP-linkki, helppo käyttöönotto ja intuitiivinen käyttää serverillä, koneella ja nettiselaimella…