tiistai 23.10.2018 klo 15:52 - Jesse Kontio

SolidWorks 2019: What’s New?

SolidWorks 2019 voit odottaa entistä parempaa suorituskykyä, että itse suunnittelua nopeuttavia ominaisuuksia.

Uutuudet:

Suorituskyky: Suorituskykyä lisätty huomattavasti, erityisesti suurien kokoonpanojen pyrittely näytöllä sujuu aiempaa huomattavasti kevyemmin.

Defeature tool: Kokoonpanon simplifiointi onnistuu uudella Defeature tool toiminnolla, jos haluat suojata tuotettasi poistamalla tärkeitä yksityiskohtia tai vain nopeuttaa monimutkaisten kokoonpanojen käsittelyä.

Lisätty todellisuus: Uusi Extended Reality Exporter, Julkaise projektejasi lisättyyn todellisuuteen uudella (XR) exporterilla, exprotatun mallin voidaan ottaa käyttöön esimerkiksi kyseiseen käytöön tehdyissä Unity tai UE sovelluksissa.

Touch: Paremmat kosketus/piirto-toiminnot, Voit piirtää muodon ja muuntaa sen samantien splineksi sekä mahdollistaa esim slottien mitoittamisen vain piirtämällä muodon ja halutun mitan näytölle.

Skannaus: Slicing tool on uusi skannausdatan käsittelyä nopeuttava toiminto, jolla voit nopeasti ”paloitella” skannatun mallin sketch profiileiksi esimerkiksi loftausta varten.

Bump-mapping: 3D-texturointi mahdollisuus nopeaan suunnitteluun, erilaisia pintakuviointeja voidaan nyt testata erittäin nopeasti.

Tehokasta tiimi työskentelyä: 3D-markup työskentele tiimissä tehokkaammin, voit piirtää ohjeita ja kommentteja suoraan kokoonpanoon tai osamalliin.

Muuta:

Chamfer: Chamferien että Fillettien pituuden määrittäminen nyt mahdollista.

Mitoitettava Chamfer

 

Kaikki yllämainitut ominaisuudet tulevat sekä SolidWorks standart-, professional- että premium version mukana.

 

SolidWorks launch 2019 Youtube videossa (45 min) esitellään mm. suorituskykyä, touch että 3D-texturing ominaisuuksia.