SolidWorks + 3DExperience

Ota modernin 3DExperience-ympäristön hyödyt SolidWorks-käyttöön!

Liittämällä tavallisen SolidWorks-ohjelman 3DExperienceen saat keskitetyn tallennuspaikan tietoturvallisesta pilvestä, helppokäyttöisen ja modernin tiedonhallintasovelluksen, tehokkaat hakutoiminnot, nettiselaimessa toimivan katseluohjelman ja paljon muuta. Isona etuna tässä ratkaisussa on se, että et tarvitse omaa palvelinta. Säästöä kertyy mm. palvelinkuluista, palvelimen päivittämisestä, sovellusten päivittämisestä ja muusta IT-hallinnoinnista. Käyttöönotto on todella nopea ja edullinen sekä käyttö helppoa.

3DExperience soveltuu hienosti niin pienelle aloittavalle startupille*, kuin isommallekin yritykselle. Erilaisiin tarkoituksiin on saatavilla suuri määrä lisäsovelluksia, mutta maksat vain sinulle sopivan laajuuden käytöstä.

*Startup-erikoisohjelmassa lisenssit ilmaiseksi ensimmäisen vuoden ajan ja seuraaville vuosille isot alennukset. Lue lisää >>

SOLIDWORKS + 3DEXPERIENCE AIPWorks Edition

SOLIDWORKS + 3DEXPERIENCE AIPWorks Edition on täysi paketti, joka sisältää SolidWorksin, valitut 3DExperience-roolit, käyttöönoton ja asennustyön sekä ylläpidon.

  • SOLIDWORKS-ohjelma. SolidWorks:n voi hankkia samassa yhteydessä pakettina tai sinulla voi olla se ennestään. SolidWorks-lisenssin laajuudella ei ole vaatimusta.
  • 3DEXPERIENCE Collaborative Business Innovator -rooli
  • 3DEXPERIENCE Collaborative Industry Innovator -rooli
  • 3DEXPERIENCE Collaborative Designer for SolidWorks -rooli
  • AIPWorks Käyttöönotto- ja asennustyö: tarvittavat määritykset ja piirustuspohjat
  • AIPWorks Koulutus: Suositut huippulaadukkaat koulutukset
  • AIPWorks Ylläpito

SolidWorks, 3DExperience, AIPWorks Edition, hinta, koulutus, asennus, ylläpito, käyttöönotto

Kysy lisää

 

 

SolidWorks + 3DExperience AIPWorks Edition


SolidWorks

SolidWorks on yleisin 3D CAD -ohjelma maailmassa. Solikasta ei paukut lopu kesken: osat, kokoonpanot, piirustukset, levyosat, simulointi, 3D-skannaus, 3D-tulostus, pintamallit, CAM, visualisointi, asennusohjeet, lujuuslaskenta, virtauslaskenta, jne sekä lukuisat kolmannen osapuolen lisäsovellukset.

Sinulla voi olla SolidWorks-ohjelma jo ennestään tai sen voi hankkia 3DExperiencen yhteydessä.

 

SolidWorks logo, hinta

Collaborative Business Innovator

3DExperience Platform -alustan perusrooli on nimeltään Collaborative Business Innovator. Se sisältää dedikoidun osion modernista ja tietoturvallisesta 3DExperiencestä, kirjautumistunnuksen koko systeemiin sekä perustason sovelluksia, kuten katseluohjelma, tehokas hakutoiminto, notes ja kommunikointi.

logo, 3dexperience. solidworks, hinta

Collaborative Industry Innovator

Collaborative Industry Innovator sisältää paljon tärkeitä toimintoja. Oleellisin on keskitetty tiedostojen tallennuspaikka tietoturvallisessa pilvessä, johon sinulla on pääsy mistä tahansa ja millä laitteella tahansa. Muita tärkeitä ominaisuuksia: tiedonhallinta, versionhallinta, dokumenttinumerointi, revisiointi, muutostenhallinta, vertailutyökalu, käyttäjäkohtaiset taskit, Gantt-työkalu ja paljon muuta.

3DExperience, Collaborative Industry Innovator, cloud, pilvi

Collaborative Designer for SolidWorks

Collaborative Designer for SolidWorks on rooli, jolla SolidWorks saadaan keskustelemaan 3DExperiencen kanssa. Tallenna suoraan Solikasta tiedostot pilveen, suorita tarvittaessa hallinnalliset toimet (osanumerointi, revisiointi, propertytiedot, hyväksyntä) ja automatisoi PDF/STEP -tallennukset. SolidWorksin käyttöliittymässä löydät myös tehokkaalla hakutoiminnolla dokumenttisi ja avaat ne.

SolidWorks-3dexperience-tiedonhallinta-pilvessa-cloud-200x200

AIPWorks käyttöönotto- ja asennustyö

AIPWorks:n käyttöönotto on helppo ja vaivaton. Kokeneet 3D-Kaverimme tekevät kaiken valmiiksi etäohjelmien avulla. Ohjelmat sisältävät aina paljon kustomoitavaa ja säädettävää, mutta meidän hyväksi havaitut valmiit ratkaisut tekevät aloittamisesta helppoa. Myös vaativat tarpeet on otettu huomioon mahdollisia jatkomäärityksiä varten.

AIPWorks Koulutus

Suositut ja huippulaadukkaat oppituntimme on katsottavissa 24/7, milloin sinulle parhaiten sopii. Osaaminen on tärkeä voimavara yrityksissä. Haluamme varmistaa, että suomalaiset SolidWorks-käyttäjät saavat ohjelmastaan kaiken irti. Toteutamme myös henkilökohtaista koulutusta erikseen.

”Teidän koulutukset hakkaavat 100-0 muut joita olen katsonut.”

 

AIPWorks 3D-Kaverien Ylläpito

Asiantuntevat 3D-Kaverimme auttavat myös käyttöönoton jälkeen. Meihin on helppo ottaa yhteyttä. Vastaamme nopeasti. Palvelemme henkilökohtaisesti. Meille 3D-asiat on lähellä sydäntä.

aipworks, solidworks, koulutus, verkkokurssi, etäkoulutus, hinta, etäoppitunti