3D Mold Creator

3D Mold Creator -ohjelmalla suunnittelet muotteja ja inserttejä suoraan nettiselaimessa joustavasti kaikilla laitteilla missä vaan. 3D-mallit ovat aina ajan tasalla toimistolla, kotona ja reissussa sisäänrakennetun tiedonhallintasovelluksen kautta. Lisäksi tarvittaessa jaat tietoa sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kesken, seuraat projektien etenemistä ja säästät suunnittelu-, ohjelma- ja IT-kuluissa.

3D Mold Creator -rooli sisältää xMold-nimisen suunnitteluohjelman. Se toimii nettiselaimessa, mistä seuraa kiistattomia hyötyjä. Käytät ohjelmaa millä tahansa laitteella: PC:llä, Mac:llä, tabletilla tai vaikka puhelimella. Sinun ei tarvitse asentaa ja päivittää ohjelmaa. Tiedostot ovat aina tallessa tietoturvallisessa pilvessä. Voit siirtää malleja muihin ohjelmiin. Ohjelman käyttö on todella helppo oppia. 3D Mold Creator on hienostunut muotintekijöille sekä helppokäyttöinen osien suunnittelijoille.

3DExperience soveltuu hienosti niin pienelle aloittavalle startupille*, kuin isommallekin yritykselle. Erilaisiin tarkoituksiin on saatavilla suuri määrä lisäsovelluksia, mutta maksat vain sinulle sopivan laajuuden käytöstä.

*Startup-erikoisohjelmassa lisenssit ilmaiseksi ensimmäisen vuoden ajan ja seuraaville vuosille isot alennukset. Lue lisää >>

3D Mold Creator Offer -paketti

3DExperience 3D Mold Creator Offer -niminen paketti on koostettu valmiiksi ja siinä tulee mukana kaikki mitä yksi käyttäjä tarvitsee.

3D Mold Creator Offer

  • Collaborative Business Innovator: dedikoitu osio modernista pilviteknologiaa hyödyntävästä 3DExperience Platformista
  • Collaborative Industry Innovator: tiedonhallintasovellus ja paljon muuta
  • 3D Mold Creator: muottien suunnittelusovellus xMold

3DExperience, 3D Mold Creator, xmold, hinta, muotinsuunnittelu, pilvi, solidworks

Kysy lisää

 

 

3D Mold Creator Offeriin sisältyvät roolit


Collaborative Business Innovator

3DExperience Platform -alustan perusrooli on nimeltään Collaborative Business Innovator. Se sisältää dedikoidun osion modernista ja tietoturvallisesta 3DExperiencestä, kirjautumistunnuksen koko systeemiin sekä perustason sovelluksia, kuten katseluohjelma, tehokas hakutoiminto, notes ja kommunikointi.

logo, 3dexperience. solidworks, hinta

Collaborative Industry Innovator

Collaborative Industry Innovator sisältää paljon tärkeitä toimintoja. Oleellisin on keskitetty tiedostojen tallennuspaikka tietoturvallisessa pilvessä, johon sinulla on pääsy mistä tahansa ja millä laitteella tahansa. Muita tärkeitä ominaisuuksia: tiedonhallinta, versionhallinta, dokumenttinumerointi, revisiointi, muutostenhallinta, vertailutyökalu, käyttäjäkohtaiset taskit, Gantt-työkalu ja paljon muuta.

3DExperience, Collaborative Industry Innovator, cloud, pilvi

3D Mold Creator

3D Mold Creator on rooli, joka sisältää 3DExperience-ympäristössä toimivan muottien suunnitteluohjelman nimeltä xMold. xMold ei vaadi asennusta, vaan sitä käytetään nettiselaimessa. Käyttö perustuu SolidWorks-käyttäjälle tuttuihin työkaluihin ja parametrisiin piirteisiin, joita on helppo muokata. xMold on optimoitu nettiselainympäristöön ja myös kosketusnäytöille. Oppiminen on intuitiivista ja nopeaa. xMoldilla tehdyn mallin voi viedä muihin ohjelmiin.

3DExperience, 3D Mold Creator, xMold, hinta