3D Sculptor Offer

3D Sculptor -ohjelmalla suunnittelet monipuolisia pintamalleja nettiselaimessa joustavasti kaikilla laitteilla missä vaan. 3D-mallit ovat aina ajan tasalla toimistolla, kotona ja reissussa sisäänrakennetun tiedonhallintasovelluksen kautta. Lisäksi tarvittaessa jaat tietoa sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kesken, seuraat projektien etenemistä ja säästät suunnittelu-, ohjelma- ja IT-kuluissa.

3D Sculptor -rooli sisältää xShape-nimisen mallinnusohjelman. Se toimii nettiselaimen kautta, mistä seuraa kiistattomia hyötyjä. Mallinnat millä tahansa laitteella: PC:llä, Mac:llä, tabletilla tai vaikka puhelimella. Sinun ei tarvitse asentaa ja päivittää ohjelmaa. Tiedostot ovat aina tallessa tietoturvallisessa pilvessä. Voit siirtää malleja muihin mallinnusohjelmiin, kuten SolidWorksiin tai muihin sovelluksiin kuten 3D-tulostimelle. Mallinnus on todella helppo oppia. 3D-mallinnus perustuu sub-D -pintamallinnukseen, jolla tehdään solideja, vesitiiviitä 3D-malleja kuten muovailuvahalla. Se sisältää muun muassa pintojen muokkaamisen, pyöristysten määritykset, pintojen kasvattamisen, symmetrisyyden, tasomaisuusmääritykset, reikien teon jne.

3DExperience soveltuu hienosti niin pienelle aloittavalle startupille*, kuin isommallekin yritykselle. Erilaisiin tarkoituksiin on saatavilla suuri määrä lisäsovelluksia, mutta maksat vain sinulle sopivan laajuuden käytöstä.

*Startup-erikoisohjelmassa lisenssit ilmaiseksi ensimmäisen vuoden ajan ja seuraaville vuosille isot alennukset. Lue lisää >>

3D Sculptor Offer -paketti

3DExperience 3D Sculptor Offer -niminen paketti on koostettu valmiiksi ja siinä tulee mukana kaikki mitä yksi käyttäjä tarvitsee.

3D Sculptor Offer

  • Collaborative Business Innovator: dedikoitu osio modernista pilviteknologiaa hyödyntävästä 3DExperience Platformista
  • Collaborative Industry Innovator: tiedonhallintasovellus ja paljon muuta
  • 3D Sculptor: sub-D pintamallinnussovellus xShape
  • SolidWorks Connector -sovellus, jolla siirrät mallin SolidWorks:iin

3DExperience, 3D Sculptor, xShape, Offer, hinta, solidworks, 3d-mallinnus

Kysy lisää

 

 

3D Sculptor Offeriin sisältyvät roolit


Collaborative Business Innovator

3DExperience Platform -alustan perusrooli on nimeltään Collaborative Business Innovator. Se sisältää dedikoidun osion modernista ja tietoturvallisesta 3DExperiencestä, kirjautumistunnuksen koko systeemiin sekä perustason sovelluksia, kuten katseluohjelma, tehokas hakutoiminto, notes ja kommunikointi.

logo, 3dexperience. solidworks, hinta

Collaborative Industry Innovator

Collaborative Industry Innovator sisältää paljon tärkeitä toimintoja. Oleellisin on keskitetty tiedostojen tallennuspaikka tietoturvallisessa pilvessä, johon sinulla on pääsy mistä tahansa ja millä laitteella tahansa. Muita tärkeitä ominaisuuksia: tiedonhallinta, versionhallinta, dokumenttinumerointi, revisiointi, muutostenhallinta, vertailutyökalu, käyttäjäkohtaiset taskit, Gantt-työkalu ja paljon muuta.

3DExperience, Collaborative Industry Innovator, cloud, pilvi

3D Sculptor

3D Sculptor on rooli, joka sisältää 3DExperience-ympäristössä toimivan mallinnusohjelman nimeltä xShape. xShape ei vaadi asennusta, vaan sitä käytetään nettiselaimessa. Mallinnus perustuu SubD-pintamallinnukseen, jolla haastavat pinnat saadaan helposti luotua. Mallit muokataan tarttumalla kiinni muovailuvahamaisen muodon pisteisiin ja niitä siirtämällä. xShape:lla tehty malli siirtyy helposti SolidWorks:iin mukaan kuuluvan SolidWorks Connectorin avulla.

3DExperience, 3D Sculptor, xShape, subd, subdivision, hinta, pintamallinnus, solidworks