3D Structure Creator

3D Structure Creator -ohjelmalla suunnittelet osamalleja ja kokoonpanoja suoraan nettiselaimessa joustavasti kaikilla laitteilla missä vaan. 3D-mallit ovat aina ajan tasalla toimistolla, kotona ja reissussa sisäänrakennetun tiedonhallintasovelluksen kautta. Lisäksi tarvittaessa jaat tietoa sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kesken, seuraat projektien etenemistä ja säästät suunnittelu-, ohjelma- ja IT-kuluissa.

3D Structure Creator -rooli sisältää xWeldment-nimisen profiilirakenteiden mallinnusohjelman. Se toimii nettiselaimen kautta, mistä seuraa kiistattomia hyötyjä. Mallinnat millä tahansa laitteella: PC:llä, Mac:llä, tabletilla tai vaikka puhelimella. Sinun ei tarvitse asentaa ja päivittää ohjelmaa. Tiedostot ovat aina tallessa tietoturvallisessa pilvessä. Voit siirtää malleja muihin mallinnusohjelmiin, kuten SolidWorksiin tai muihin sovelluksiin kuten 3D-tulostimelle. Mallinnus on todella helppo oppia. Toiminnot ovat hyvin samanlaisia kuin SolidWorks:ssä: parametrisia, muokattavia ja piirrepohjaisia.

3DExperience soveltuu hienosti niin pienelle aloittavalle startupille*, kuin isommallekin yritykselle. Erilaisiin tarkoituksiin on saatavilla suuri määrä lisäsovelluksia, mutta maksat vain sinulle sopivan laajuuden käytöstä.

*Startup-erikoisohjelmassa lisenssit ilmaiseksi ensimmäisen vuoden ajan ja seuraaville vuosille isot alennukset. Lue lisää >>

3DEXPERIENCE, 3D Structure Creator, xweldment, hinta

3D Structure Creator Offer -paketti

3DExperience 3D Structure Creator Offer -niminen paketti on koostettu valmiiksi ja siinä tulee mukana kaikki mitä yksi käyttäjä tarvitsee.

3D Structure Creator Offer

  • Collaborative Business Innovator: dedikoitu osio modernista pilviteknologiaa hyödyntävästä 3DExperience Platformista
  • Collaborative Industry Innovator: tiedonhallintasovellus ja paljon muuta
  • 3D Structure Creator: parametrinen mallinnussovellus xWeldment
  • SolidWorks Connector -sovellus, jolla siirrät mallin SolidWorks:iin

3DExperience, 3D Structure Creator, xweldment, profiilirakenne, palkki, 3d-mallinnus, hinta

Kysy lisää

 

 

3D Structure Creator Offeriin sisältyvät roolit


Collaborative Business Innovator

3DExperience Platform -alustan perusrooli on nimeltään Collaborative Business Innovator. Se sisältää dedikoidun osion modernista ja tietoturvallisesta 3DExperiencestä, kirjautumistunnuksen koko systeemiin sekä perustason sovelluksia, kuten katseluohjelma, tehokas hakutoiminto, notes ja kommunikointi.

logo, 3dexperience. solidworks, hinta

Collaborative Industry Innovator

Collaborative Industry Innovator sisältää paljon tärkeitä toimintoja. Oleellisin on keskitetty tiedostojen tallennuspaikka tietoturvallisessa pilvessä, johon sinulla on pääsy mistä tahansa ja millä laitteella tahansa. Muita tärkeitä ominaisuuksia: tiedonhallinta, versionhallinta, dokumenttinumerointi, revisiointi, muutostenhallinta, vertailutyökalu, käyttäjäkohtaiset taskit, Gantt-työkalu ja paljon muuta.

3DExperience, Collaborative Industry Innovator, cloud, pilvi

3D Structure Creator

3D Structure Creator on rooli, joka sisältää 3DExperience-ympäristössä toimivan mallinnusohjelman nimeltä xWeldment. xWeldment ei vaadi asennusta, vaan sitä käytetään nettiselaimessa. Mallinnus perustuu SolidWorks-käyttäjälle tuttuihin työkaluihin ja parametrisiin piirteisiin, joita on helppo muokata. xWeldment on optimoitu nettiselainympäristöön ja myös kosketusnäytöille. Oppiminen on intuitiivista ja nopeaa. xWeldment:lla tehty malli siirtyy helposti SolidWorks:iin mukaan kuuluvan SolidWorks Connectorin avulla.

3DExperience, 3D structure creator, hinta, frame, profiilirakenne, palkki, 3d-mallinnus, koulutus