3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Simulation Designer

Simulation Designer -rooli on saatavilla 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Premium käyttäjälle, joka on perinteinen työasemalle asennettava Solikka yhdistettynä moderneihin pilviteknologiaa hyödyntäviin applikaatioihin. 3DExperience-alustan myötä 3D-mallit ja simuloinnit ovat aina ajan tasalla toimistolla, kotona ja reissussa sisäänrakennetun tiedonhallintasovelluksen kautta. Lisäksi tarvittaessa jaat tietoa sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kesken, seuraat projektien etenemistä ja säästät suunnittelu-, ohjelma- ja IT-kuluissa.

Simulation Designer -rooli sisältää SolidWorks-ohjelmassa käytettäviä simulointityökaluja. Pakettiin sisältyvät analyysit ovat Linear Static ja Motion. Näiden nopeiden, tarkkojen ja helppokäyttöisten työkalujen avulla testaat suunnittelemiasi 3D-malleja virtuaalisesti. Näin nopeutat suunnittelutyötä ja saat tuotteesi markkinoille nopeammin. Tiedostot ovat aina tallessa tietoturvallisessa pilvessä.

Simulointityökalujen käyttö on helppoa ja oppiminen nopeaa. Meiltä on saatavilla valmiita kehuttuja video-oppitunteja myös simulointiaiheista.

3DExperience soveltuu hienosti niin pienelle aloittavalle startupille*, kuin isommallekin yritykselle. Erilaisiin tarkoituksiin on saatavilla suuri määrä lisäsovelluksia, mutta maksat vain sinulle sopivan laajuuden käytöstä.

*Startup-erikoisohjelmassa lisenssit ilmaiseksi ensimmäisen vuoden ajan ja seuraaville vuosille isot alennukset. Lue lisää >>

SolidWorks, Simulation, kokoonpanot

 

Simulation Designer sisältö

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Simulation Designer on rooli, joka sisältää seuraavat sovellukset

 • Linear Static analyysi osille ja kokoonpanoille
  •   Lineaarinen tapaus = mm. materiaalit ja voimat ovat sellaisia että rakenteeseen ei tule pysyviä muodonmuutoksia
  •   Staattisessa tapauksessa kappaleeseen kohdistuva kuormitus pysyy vakiona
  •   Laske mm. jännitykset, siirtymät ja varmuuskertoimet
  • Lineaarisella staattisella analyysillä saa jo erittäin hyvää tietoa kappaleen kestävyydestä.
   •   Lisäksi voi olla tarpeen ottaa huomioon muita seikkoja, kuten väsyminen (kuormituksen toistuessa, fatigue),  nurjahdus ja lommahdus (ohuilla osilla ja levymäisillä pinnoilla, buckling), epälineaariset materiaalit ja tapaukset (esim. nopeat iskut, suuret pysyvät muodonmuutokset, non linear), vaihteleva kuorma (dynamic), jne. Näihin löytyy ratkaisut 3Dexperiencen ja SolidWorksin laajemmissa simulointipaketeissa.
 • Motion analyysi
  •   Kokoonpanojen mekanismeille suoritettava liikeanalyysi
  •   Simuloi liikkuvien osien vaikutus, kuten voimat, jouset, vaimentimet ja kitka

Kysy lisää

 

 


3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Premium Offer

3DExperience SolidWorks -ratkaisulla suunnittelet tuotteita joustavasti kaikilla laitteilla missä vaan. 3D-mallit ja muut dokumentit ovat aina ajan tasalla toimistolla, kotona ja reissussa.

3DExperience SolidWorks -niminen paketti on työasemalle asennettava Solikka, joka on yhdistetty moderneihin pilviteknologiaa hyödyntäviin applikaatioihin. Yksinkertaisimmillaan se on normaali SolidWorks. Monipuolisemmin viritettynä sinulla on lisäksi eri tarkoituksiin optimoituja mallinnus- ja simulointisovelluksia sekä täysi PDM dokumenttinumeroineen, versiohallintoineen ja hyväksyntäkiertoineen ilman omaa palvelinta ja ylimääräistä IT-hallintaa.

SolidWorks logo, hinta

Collaborative Business Innovator

3DExperience Platform -alustan perusrooli on nimeltään Collaborative Business Innovator. Se sisältää kirjautumistunnuksen koko systeemiin sekä perustason sovelluksia, kuten katseluohjelma, tehokas hakutoiminto, notes ja kommunikointi.

logo, 3dexperience. solidworks, hinta

Collaborative Industry Innovator

Collaborative Industry Innovator sisältää paljon tärkeitä toimintoja. Oleellisin on keskitetty tiedostojen tallennuspaikka tietoturvallisessa pilvessä, johon sinulla on pääsy mistä tahansa ja millä laitteella tahansa. Muita tärkeitä ominaisuuksia: tiedonhallinta, versionhallinta, dokumenttinumerointi, revisiointi, muutostenhallinta, vertailutyökalu, käyttäjäkohtaiset taskit, Gantt-työkalu ja paljon muuta.

3DExperience, Collaborative Industry Innovator, cloud, pilvi