Project Planner

Project Planner -roolilla hallitset projektejasi suoraan nettiselaimessa joustavasti kaikilla laitteilla missä vaan. Aineisto on aina ajan tasalla toimistolla, kotona ja reissussa modernin ja helppokäyttöisen pilviteknologian myötä. Lisäksi jaat tietoa sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kesken ja säästät suunnittelu-, ohjelma- ja IT-kuluissa.

Project Planner -rooli sisältää toiminnot projektien suunnitteluun, suorittamiseen ja seurantaan. Se toimii nettiselaimessa, mistä seuraa kiistattomia hyötyjä. Käytät ohjelmaa millä tahansa laitteella: PC:llä, Mac:llä, tabletilla tai vaikka puhelimella. Sinun ei tarvitse asentaa ja päivittää ohjelmaa. Tiedot ovat aina tallessa tietoturvallisessa pilvessä. Ohjelman käyttö on todella helppo oppia. Project Plannerilla nopeutat innovaatioidesi toteuttamista. Pilkot projektit osiin, määrität tiimille tehtäviä ja seuraat niiden etenemistä.

3DExperience soveltuu hienosti niin pienelle aloittavalle startupille*, kuin isommallekin yritykselle. Erilaisiin tarkoituksiin on saatavilla suuri määrä lisäsovelluksia, mutta maksat vain sinulle sopivan laajuuden käytöstä.

*Startup-erikoisohjelmassa lisenssit ilmaiseksi ensimmäisen vuoden ajan ja seuraaville vuosille isot alennukset. Lue lisää >>

Project Planner ominaisuudet

  • Nopeuta aikaa ideasta toteutukseen
  • Paranna omaa ja/tiimin tuottavuutta
  • Organisoi tiimityötä
  • Jaa projekteja tehtäviin
  • Liisää tehtäviin liitteitä ja oheismateriaalia
  • Määritä tehtävien tekijät
  • Hallitse osasuoritusten aikatauluja ja riippuvuuksia
  • Pysy kärryillä projektin etenemisestä
  • Työskentele nettiselaimessa missä ja millä tahansa

 

Kysy lisää

 

 


Collaborative Business Innovator

3DExperience Platform -alustan perusrooli on nimeltään Collaborative Business Innovator. Se sisältää dedikoidun osion modernista ja tietoturvallisesta 3DExperiencestä, kirjautumistunnuksen koko systeemiin sekä perustason sovelluksia, kuten katseluohjelma, tehokas hakutoiminto, notes ja kommunikointi.

logo, 3dexperience. solidworks, hinta

Collaborative Industry Innovator

Collaborative Industry Innovator sisältää paljon tärkeitä toimintoja. Oleellisin on keskitetty tiedostojen tallennuspaikka tietoturvallisessa pilvessä, johon sinulla on pääsy mistä tahansa ja millä laitteella tahansa. Muita tärkeitä ominaisuuksia: tiedonhallinta, versionhallinta, dokumenttinumerointi, revisiointi, muutostenhallinta, vertailutyökalu, käyttäjäkohtaiset taskit, Gantt-työkalu ja paljon muuta.

3DExperience, Collaborative Industry Innovator, cloud, pilvi

Project Planner

Project Planner on rooli, joka sisältää 3DExperience-ympäristössä toimivan sovelluksen projektien hallintaan. Sovellus ei vaadi asennusta, vaan sitä käytetään nettiselaimessa. Jaa projektit tehtäviin, määritä osasuoritusten tekijät ja aikataulu ja seuraa niiden etenemistä.

3DEXPERIENCE, project planner, hinta, solidworks, projektinhallinta