SolidWorks Cloud

SolidWorks Cloud Offer -paketti sisältää tärkeimmät työkalut 3D-mallinnukseen, piirustusten ja 3D-valmistusdokumentaation tekoon, renderöintiin ja tiedonhallintaan. Paketin hinnoittelu on erityisen houkutteleva.

3D-mallit ovat aina ajan tasalla toimistolla, kotona ja reissussa sisäänrakennetun tiedonhallintasovelluksen kautta. Lisäksi tarvittaessa jaat tietoa sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kesken, seuraat projektien etenemistä ja säästät suunnittelu-, ohjelma- ja IT-kuluissa. Mallinnat millä tahansa laitteella: PC:llä, Mac:llä, tabletilla tai vaikka puhelimella. Sinun ei tarvitse asentaa ja päivittää ohjelmaa. Tiedostot ovat aina tallessa tietoturvallisessa pilvessä. Voit siirtää malleja muihin mallinnusohjelmiin, kuten SolidWorksiin tai muihin sovelluksiin kuten 3D-tulostimelle.

3D Creator -roolin xDesign-ohjelmalla suunnittelet osamalleja ja kokoonpanoja nettiselaimessa. Mallinnus on todella helppo oppia. Toiminnot ovat hyvin samanlaisia kuin SolidWorks:ssä: parametrisia, muokattavia ja piirrepohjaisia.

3D Sculptor -roolin xShape-ohjelmalla suunnittelet monipuolisia sub-D pintamalleja nettiselaimessa. 3D-mallinnus perustuu sub-D -pintamallinnukseen, jolla tehdään solideja, vesitiiviitä 3D-malleja kuten muovailuvahalla.

3D SheetMetal Creator -roolilla suunnittelet parametrisia levyosia. 3D Structure Creator -rooli soveltuu palkeista ja profiileista koostuvien rakenteiden suunnitteluun.

Product Document Creator -roolin xDocument-sovelluksella teet 3D-valmistusdokumentaation, eli työpiirustukset suoraan 3D-malliin. 3D Render tuottaa malleistasi laadukkaat renderöidyt kuvat.

Drafter-roolilla tuotat suunnitelmistasi tarkat 2D-työpiirustukset.

3DExperience soveltuu hienosti niin pienelle aloittavalle startupille*, kuin isommallekin yritykselle. Erilaisiin tarkoituksiin on saatavilla suuri määrä lisäsovelluksia, mutta maksat vain sinulle sopivan laajuuden käytöstä.

*Startup-erikoisohjelmassa lisenssit ilmaiseksi ensimmäisen vuoden ajan ja seuraaville vuosille isot alennukset. Lue lisää >>


SolidWorks Cloud Offer -paketti

3DExperience SolidWorks Cloud Offer -niminen paketti on koostettu valmiiksi ja siinä tulee mukana kaikki mitä yksi käyttäjä tarvitsee.

SolidWorks Cloud Offer

  • Collaborative Business Innovator: dedikoitu osio modernista pilviteknologiaa hyödyntävästä 3DExperience Platformista
  • Collaborative Industry Innovator: tiedonhallintasovellus ja paljon muuta
  • 3D Creator: parametrinen mallinnussovellus xDesign
  • 3D Sculptor: sub-D pintamallinnussovellus xShape
  • 3D SheetMetal Creator: ohutlevymallinnus
  • 3D Structure Creator: palkki- ja profiilirakenteet
  • Product Document Creator: 3D-valmistusdokumentaatio
  • 3D Render: huippulaadukkaat renderöinnit
  • Drafter: 2D-työpiirustukset
  • SolidWorks Connector -sovellus, jolla siirrät mallin SolidWorks:iin

SolidWorks Cloud Offer, hinta, 3DExperience, 3D Creator, 3D Sculptor, Sheet Metal, xdesign, xshape, structure, render, 2d-piirustus,

Kysy lisää

 

 

SolidWorks Cloud Offeriin sisältyvät roolit


Collaborative Business Innovator

3DExperience Platform -alustan perusrooli on nimeltään Collaborative Business Innovator. Se sisältää dedikoidun osion modernista ja tietoturvallisesta 3DExperiencestä, kirjautumistunnuksen koko systeemiin sekä perustason sovelluksia, kuten katseluohjelma, tehokas hakutoiminto, notes ja kommunikointi.

logo, 3dexperience. solidworks, hinta

Collaborative Industry Innovator

Collaborative Industry Innovator sisältää paljon tärkeitä toimintoja. Oleellisin on keskitetty tiedostojen tallennuspaikka tietoturvallisessa pilvessä, johon sinulla on pääsy mistä tahansa ja millä laitteella tahansa. Muita tärkeitä ominaisuuksia: tiedonhallinta, versionhallinta, dokumenttinumerointi, revisiointi, muutostenhallinta, vertailutyökalu, käyttäjäkohtaiset taskit, Gantt-työkalu ja paljon muuta.

3DExperience, Collaborative Industry Innovator, cloud, pilvi

3D Creator

3D Creator on rooli, joka sisältää 3DExperience-ympäristössä toimivan mallinnusohjelman nimeltä xDesign. xDesign ei vaadi asennusta, vaan sitä käytetään nettiselaimessa. Mallinnus perustuu SolidWorks-käyttäjälle tuttuihin työkaluihin ja parametrisiin piirteisiin, joita on helppo muokata. xDesign on optimoitu nettiselainympäristöön ja myös kosketusnäytöille. Oppiminen on intuitiivista ja nopeaa. xDesign:lla tehty malli siirtyy helposti SolidWorks:iin mukaan kuuluvan SolidWorks Connectorin avulla.

3DExperience, 3D Creator, xDesign, SolidWorks, hinta, parametrinen mallinnus, cad

3D Sculptor

3D Sculptor on rooli, joka sisältää 3DExperience-ympäristössä toimivan mallinnusohjelman nimeltä xShape. xShape ei vaadi asennusta, vaan sitä käytetään nettiselaimessa. Mallinnus perustuu SubD-pintamallinnukseen, jolla haastavat pinnat saadaan helposti luotua. Mallit muokataan tarttumalla kiinni muovailuvahamaisen muodon pisteisiin ja niitä siirtämällä. xShape:lla tehty malli siirtyy helposti SolidWorks:iin mukaan kuuluvan SolidWorks Connectorin avulla.

3DExperience, 3D Sculptor, xShape, subd, subdivision, hinta, pintamallinnus, solidworks

3D SheetMetal Creator

3D SheetMetal Creator on rooli, joka sisältää 3DExperience-ympäristössä toimivan mallinnusohjelman nimeltä xSheetMetal. xSheetMetal ei vaadi asennusta, vaan sitä käytetään nettiselaimessa. Ohjelmalla mallinnetaan ohutlevyosia. xSheetMetal:lla tehty malli siirtyy helposti SolidWorks:iin mukaan kuuluvan SolidWorks Connectorin avulla.

3DExperience, 3D sheet metal creator, hinta, ohutlevy, 3d-mallinnus, koulutus

3D Structure Creator

3D Structure Creator on rooli, joka sisältää 3DExperience-ympäristössä toimivan mallinnusohjelman nimeltä xFrame. xFrame ei vaadi asennusta, vaan sitä käytetään nettiselaimessa. Ohjelmalla mallinnetaan palkeista, profiileista ja puutavarasta koostuvia rakenteita. xFrame:lla tehty malli siirtyy helposti SolidWorks:iin mukaan kuuluvan SolidWorks Connectorin avulla.

3DExperience, 3D structure creator, hinta, frame, profiilirakenne, palkki, 3d-mallinnus, koulutus

Product Document Creator

Product Document Creator on rooli, joka sisältää 3DExperience-ympäristössä toimivan xDocument nimisen sovelluksen. Sillä tehdään valmistusdokumentaatio suoraan 3D-malliin.

3DExperience, Product document creator, hinta, mbd, model based definition

3D Render

3D Render on rooli, joka sisältää 3DExperience-ympäristössä toimivan renderöintisovelluksen. Sovellus ei vaadi asennusta, vaan sitä käytetään nettiselaimessa. Renderöintisovelluksella tehdään huippulaadukkaita kuvia 3D-malleista esim. markkinointitarpeisiin. Voit hyödyntää lähes äärentöntä laskentakapasitettia pilviteknologian avulla ja saat rendaukset nopeammin kuin omalla koneellasi.

3DExperience, 3D render, renderöinti, hinta, solidworks

Drafter

Drafter on rooli, joka sisältää sovellukset 2D-työpiirustusten tekoon. Drafter asennetaan Windows-koneelle ja sillä tuotetaan nopeasti piirustuket 3D-malleista. Kun mallia muokataan, piirustukset päivittyvät välittömästi.

3DExperience, drafter, hinta, piirustus, työpiirustus, 2d-piirustus, koulutus