N2 PLUS 3D-tulostin ISOON protoiluun

Poistunut valikoimasta

Uusi malli: Raise3D Pro2 / Pro2 Plus


Raise 3D N2 Plus Dual:in rakennuskoko on jättimäinen 305 x 305 x 610 mm.  Koko tulostin on suljettu täysin tukevalla alumiinirungolla ja ABS, akryyli ja polykarbonaatti koteloinnilla. Suljettu muotoilu parantaa tulostuslaatua tulostettaessa ABS:n kaltaisia tulostusmateriaaleja, mutta parantaa myös merkittävästi tulostimen turvallisuutta, tehden siitä erinomaisen sopivan kouluille ja yrityksille.

KOSKETUSNÄYTTÖ
Yksi Raise 3D N2 plus Dual tulostimen hienoista ominaisuuksista on suoraan tulostimeen rakennettu 7″ täysvärillinen kosketusnäyttö. Tulostimen kalibrointi, tulostuksen seuranta ja asetuksien muokkaus, kaikki hoituu helposti kosketusnäytöllä. Liitettävyys tiedostojen tuontia varten: Wifi, LAN, USB- tai SD-kortti.

TULOSTUKSEN PALAUTUS
Kosketusnäyttöön on myös integroitu tulostuksen palautus ominaisuus, joka mahdollistaa tulostuksen jatkamisen heti samasta paikasta esimerkiksi sähkökatkoksen aiheuttaman sammumisen takia. Ei enää uudelleen alusta aloittamisesta johtuvaa turhautumista

DUAL EKSTRUUSIO
Raise 3D N2 Dual:issa on vakiona kaksi ekstruuderia. Kahden ekstruuderin ansiosta tulostuskapasiteetti ei ole vain tuplaantunut, vaan kasvanut eksponentiaalisesti. Tulosta kahta eri väriä samaan aikaan tai käytä toisessa ekstruuderissa liukenevaa tukimateriaalia
kuten PVA ja HIPS, jolloin voit tulostaa monimutkaisiakin malleja helposti.

 

N2 PLUS AIPWorks-Edition

  • Raise3D N2 PLUS 3D-tulostin
  • 3D-tulostusohjelma
  • Tulostusmateriaalipaketti
  • Koulutus
  • Huoltosopimus
  • Tukipalvelu
  • Lisää pakettiin myös SolidWorks

 

Raise3D, N2 PLUS 3d-tulostin, hinta


N2 PLUS 3D-tulostusmateriaalit

Raise 3D N2 Plus Dual:n lämmitettävä tulostusalusta ja jopa 300C lämpötilaan pystyvä V2 Hot End mahdollistavat lähes minkä tahansa materiaalin käytön, mukaanlukien esimerkiksi PLA, ABS, PETG, nylon hiilikuitu, TAMK / TPE, metalli komposiitti. Täydellisen listan löydät filamenttioppaastamme.

Extrat

Tekniset tiedot

Tulostusmenetelmä

FDM

Rakennuskammion koko

305 x 305 x 610 mm

Lämmönhallinta

Lämmitetty tulostusalusta.
Umpinainen rakenne.

Kerrospaksuus

Säädettävä 0,01-0,25 mm

Suuttimet

2 kpl

Tulostusmateriaalin tyyppi

PLA, ABS, PETG, nylon, hiilikuitu, TPU / TPE (joustava), Metalli komposiitti, …

Tukimateriaali

Kyllä

Tulostuspäät

2 kpl. Tulosta malli- ja tukimateriaalia tai kahta eri mallimateriaalia.