tiistai 04.06.2024 klo 10:01 - Johanna Pellinen

Hyvää huomenta simuloinnin maailmasta!

Tervetuloa inspiroivaan aamun aloitukseen 18 kesäkuuta Kello 11:00 , jossa sukellamme syvälle simuloinnin näkemyksiin ja innovaatioihin. Tämän virtuaalisen aamuhetken aikana pääsemme tutkimaan, kuinka yritykset ympäri Eurooppaa hyödyntävät simulointityökaluja luodakseen kestävämpiä tuotteita ja avartaakseen virtuaalimaailman loputtomia mahdollisuuksia.

Liity mukaamme ja kuule alan johtavien ajatusjohtajien jakavan kokemuksiaan ja oivalluksiaan. He kertovat ratkaisuista, jotka ovat vauhdittaneet heidän liiketoimintaansa ja tuoneet heidät uudenlaisten innovaatioiden äärelle. Tämä on tilaisuutesi oppia, inspiroitua ja nähdä, miten simulaatio voi muuttaa maailmaa kestävämmäksi ja tehokkaammaksi.

SolidWorks, simulation

Älä siis jätä tätä mahdollisuutta väliin! Tule mukaan virtuaaliseen aamuhetkeen:

Simulation, solidworks

 

 

Avainsanat