AIPWorks Tukipalvelu

Jos ilmenee ongelmia, niin ota yhteyttä tukipalveluumme. Autamme nopeasti arkisin klo 8-16.

SOLIDWORKS Rx-paketin koostaminen

Joskus ohjelman kanssa voi tulla eteen ongelma, jonka ratkaisemista helpottaa tarvittavien tietojen kerääminen ja lähettäminen tutkittavaksi. SolidWorks:ssa on diagnostiikkasovellus SolidWorks Rx, jolla tarvittavat tiedot kerätään, kuvataan ongelma tarvittaessa videolle ja pakataan yhteen ZIP-tiedostoon. Tässä ohje SolidWorks Rx -työkalun käyttöön.

1. Avaa SolidWorks Rx. Se löytyy SolidWorks:n ollessa käynnissä oikean reunan Taskpanesta sekä Windows:n käynnistysvalikon kautta SOLIDWORKS Tools -apuohjelmakansiosta.

SolidWorks Rx

2. SOLIDWORKS Rx -työkalusta löytyy paljon tietoa. Diagnostics-välilehdellä näet tietokoneesi komponentteihin, asetuksiin ja yhteensopivuuksiin liittyvää tietoa. Esim näytönohjaimen tiedot ovat tärkeitä SolidWorks-käytössä.

SolidWorks Rx

 

3. Problem Capture -välilehdellä kerätään logitietopaketti. Kun tulet välilehdelle, ohjelma kerää tietoja hetken ajan. Tämän jälkeen voit tarvittaessa kuvata videon logipakettiin liitettäväksi. Video on usein tärkeä, kun tutkitaan missä tilanteessa ongelma ilmenee. Videon kuvaus aloitetaan Record Video -napilla.

SolidWorks Rx

 

4. Video kuvataan ikkunassa olevalla Record -napilla. Toista vaiheet, jotka johtavat onglelmaan. Kun olet valmis, paina Finish.

SolidWorks Rx

 

5. Videon kuvaamisen jälkeen palaa SOLIDWORKS Rx -ikkunaan. Capture kohdassa on nyt vihreä OK-merkki ja Package-kohdassa näkyy että video sisältyy pakettiin. Tarvittaessa voit lisätä Add Files -napilla pakettiin liitetiedostoja, kuten SolidWorks-tiedostoja joissa ongelma ilmenee. Lopuksi klikkaa Package Files, niin ohjelma pakkaa tiedot ZIP pakettiin.

SolidWorks Rx

 

6. Lopputuloksena saat ilmoituksen, että ZIP-paketti on onnistunut. Kansiokuvakkeesta klikkaamalla saat auki kansion, jossa ZIP-tiedosto sijaitsee. Jos olet jo aloittanut tukipalvelumme kanssa ongelman käsittelyn, niin sinun ei tarvitse tehdä Rx-työkalun Describe-kohtaa.

SolidWorks Rx

 

7. ZIP-tiedosto on valmis lähetettäväksi. Tiedoston koko voi vaihdella, varsinkin jos kuvattu video on pitkä tai siihen on liitetty paljon muita tietoja. Jos ZIP-paketti on liian iso sähköpostilla lähetettäväksi, niin käytä jakamiseen esimerkiksi jotain pilvipalvelua

SolidWorks Rx