SOLIDWORKS 2020

 

SolidWorks 2020 on ladattavissa. Kysy meiltä lisää!

 • Improved Performance
 • Streamlined Workflows
 • Connected Design-to-Manufacturing Ecosystem in the Cloud

Tälle sivulle olemme nostaneet tärkeitä #SW2020 -vinkkejä.

Uudessa versiossa on panostettu erityisesti tuttujen perustoimintojen tehokkuuden lisäämiseen sekä käteviin parannuksiin. SolidWorks 2020 -ohjelman jälkeen et halua vaihtaa hitaampaan ja vanhempaan versioon.

3D-suunnittelun uusi aikakausi koittaa 3DExperience Platform:n myötä. Se on pilvessä pyörivä alusta suunnittelijalle. Käytä sitä jakamaan 3D-dokumentit tiimisi kesken helposti sekä muokkaa malleja saumattomasti Platformissa tai perinteisesti.

SOLIDWORKS 2020 What’s new

Lataa yli 200-sivuinen PDF-opas ja katso kaikki SOLIDWORKS 2020 uutuudet. Suurin osa suoraan käyttäjien toivomia parannuksia!

 • Enhancements help you speed up and improve your product development process –
  from concept design through manufactured products.
 • Workflow. Refinements in design, simulation, manufacturing, and collaboration permit new
  workflows that improve time to market and product quality, and reduce manufacturing costs.
 • Performance. Improvements in drawings and assemblies significantly speed up large assembly design and detailing.
 • Direct connection to the 3DEXPERIENCE® Platform. Seamless integration with 3DEXPERIENCE applications provides scalability and flexibility to dramatically improve the way you develop concepts, design, and collaborate.

Lataa opas

Lähetämme latauslinkin sähköpostiisi.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Pyydä tarjous

Maailman suosituin 3D CAD ohjelma

Miljoonat käyttäjät luottavat SOLIDWORKSIIN. MySolidWorks-opetusympäriston lisäksi huomattavasti eniten vinkkejä ja opetusmateriaalia YouTubessa ja nettisivuilla.

Nopea toimitus

Saat ohjelman käyttöön nopeasti ja vaivattomasti. Parhaat ratkaisut myös rahoitukseen.

Asiantunteva ja henkilökohtainen AIPWorks-palvelu

Tiimimme vastaa nopeasti kysymyksiisi yhteensä yli 80 vuoden 3D-asiantuntijakokemuksella. Kouluttajamme päivittää osaamisesi nopeasti kehittyvässä ympäristössä ja valmentaa sinusta tehokkaan tuotesuunnittelijan.

Laaja valikoima suunnittelijan 3D-työkaluja

Lisää pakettiin edulliset ja huippulaadukkaat 3D-tulostimet, täysin SolidWorks-yhteensopivat 3D-skannerit sekä nykyaikaiset tehotietokoneet.


Improved Performance

SolidWorks 2020 tehostaa päivittäistä työskentelyäsi. Tässä pienet esimerkit seuraavista parannuksista:

 • Drawing Detailing mode nopeuttaa suurien piirustutsen käsittelyä huomattavasti
 • Decimate mesh, 3D-skannausdatan kevennys
 • Tarkemmat Simulation-verkon määritykset

Streamlined Workflows

SolidWorks 2020 yhtenäistää päivittäistä työskentelyäsi. Tässä pienet esimerkit seuraavista parannuksista: Drawing markups, Drawing Chain Dimensions, CAM, Assembly Patterns, kosketusnäytön ja -kynän käyttö, G3 jatkuvuus.

Connected Design Ecosystem

Tässä videossa yhdistetään huomattavan monta aihetta: Connected Design Ecosystem.

Collaborative -suunnittelua SolidWorksillä pilvessä:

 • 3DEXPERIENCE Platform Connector yhdistää perinteisen tietokone-Solikan ja pilvi-Solikan sekä jakaa dokumentit käyttäjien kesken
 • XShape mallinnussovellus pilvessä freeform/sub-d muotoihin
 • XDesign mallinnussovellus pilvessä piirremallinnukseen

Tiedonhallinta, PCB ja tuotemanuaalit/asennusohjeet

 • Manage projektinhallintaan
 • PCB & PDM integrointi
 • Compser:lla tuotteen käyttö-/varaosa-/asennus-/jne… oppaat

 

SW2020 Drawings

Valitse Sheet Scale pikavalikosta, jonka voit myös itse kustomoida. Myös Detail View -mittakaavan muutos on nopeaa. Chain Dimension ja Overall -toiminnoilla teet mitoitukset nopeammin kuin aiemmin sekä muokkaat Baseline dimensioniksi. Alternate Position View on nyt mahdollista tehdä myös osamalleista, esim valu- ja koneistettu malli samaan kuvaan.

Drawing Detailing Mode

TOP UUTUUS! Avaa massivinen piirustus sekunneissa! Tämä on yksi tärkeimmistä tehoparannuksista piirustusten käsittelijälle. Detailing Mode avaa piirustuksen nopeasti, ilman että koko mallia ladataan taustalla. Tässä piirustuksia ei avata täysin Resolved-tilaan, mutta lukuisat toiminnot silti ovat käytettävissä.

Fillet repair

Pyöristykset saattavat joskus mennä rikki, kun mallia muokkaa ja särmien id:t eivät pysy samoina. Ei enää! Automatic Fillet Repair hoitaa homman.

Assembly mates

TOP UUTUUS! Quick Mates työkalupalkkia on kehitetty entisestään. Flip alignment nappi mun ehdoton suosikkilisäys! Slot, width ja limit mate on lisätty pikavalintaan.

Assembly Patterns

TOP UUTUUS! Assembly Pattern -työkaluilla kopioit komponentteja. Nyt ne ovat tehokkaampia ja älykkäämpiä kuin aiemmin! Esimerkki: Osamallissa olevan Hole Wizard -reikäryhmän voi ottaa pohjaksi assembly patternille. Nyt se on fiksumpi ja tunnistaa reikien orientaation myös tapauksissa, joissa reiät on eri pinnoilla. Linear ja Circular patterneissa voit lisäksi muokata jokaisen instanssin paikkaa erikseen. Tsekkaa myös Mirror-parannukset.

Sketching

Kosketusnäytöt yleistyvät myös CAD-koneissa. SW2020 sketsaaminen on suunniteltu erityisesti kosketusnäytöille. G3 jatkuvuus on lisätty. Undo (kumoa) on kaikille tuttu, myös Redo (tee uudelleen) on parannettu.

Structure System

Structure System -toiminnoilla mallinnat monimutkaisetkin palkkirakenteet erittäin yksinkertaisesti. Minimaaliset sketsit, pari tasoa ja akseli riittää esimerkin rungon mallintamiseen. Tehokkaat kulmien trimmaustyökalut ja patternit viimeistelevät ylivertaisuuden.

PDM Performance

TOP UUTUUS! Kansioiden selaaminen PDM:ssä on nyt supernopeaa. Varsinkin jos kansioissa on paljon tiedostoja, kaikkien latautumista ei tarvitse odotella. Tämä pätee myös välilehtien selaamiseen sekä SolidWorks-käyttöliittymään.

PDM Workflows

PDM työkiertoihin on lisätty uusi ehto, refenssien tila. Pari hyötyä: partti pitää hyväksyä ennen tai samaan aikaan sen piirustuksen kanssa, tai määrittää ne kulkemaan aina samassa vaiheessa. Tai kokoonpanoa ei voi hyväksyä tuotantoon, jos joku osa on väärässä tilassa.

PDM Search

TOP UUTUUS! Kattavien ja monipuolisten hakutoimintojen lisäksi nyt voit hakea Quick Search -pikahakukentällä. Määrität myös helposti, mistä properteista haluat etsiä. And, or, not, equal to -operaattorit myös käytössä. Järjestele hakutulokset fiksummin.

PDM Web2

SolidWorks PDM Web2 on hallittu pääsy PDM arkistoon minkä tahansa laitteen nettiselaimella. Nyt selaimen kautta pääset tarkastamaan myös tiedostojen historian ja BOM:t. PDM Web:stä voit ladata tiedostot koneellesi esim. muokkaamista varten. Versio- ja referenssivalinnoilla hallitset, että saat ladattua kaiken tarvitsemasi.

SolidWorks Composer 2020

SolidWorks Composer -ohjelmalla luot selkeita ja näyttäviä  teknisiä kuvia ja animaatioita käyttöohjeisiin, varaosaluetteloihin, nettisivuille, asennusoppaisiin ja muihin tarkoituksiin joustavasti eri ohjelmien 3D-malleista. 2020-versio tukee nyt SolidWorks:ssä tehtyjen räjäytyskuvien ja tallennettujen kuvakulmien tuomista. Animaatioiden tallennus onnistuu useaan formaattiin, kuten mp4 ja avi. Helppo 360-tallennus auttaa julkaisemaan nopeasti still-kuvat pyörivästä mallista.

3D-tulostus

Tsekkaa mahtuuko mallisi 3D-tulostimesi rakennuskammioon valmiin kattavan listan avulla. Ulkopuolelle jäävät alueet näytetään punaisella, ja voit optimoida mallisi helposti. Myös tukimateriaalia kaipaavat pinnat visualisoidaan, kuten kerrosten esikatselu halutulla kerrospaksuudella. Tuki löytyy uusille formaateille: 3mf ja 3dxml.

3D-skannaus

TOP UUTUUS! Meshien editointitarve kasvaa koko ajan. Usein 3D-skannauksesta peräisin olevat mesh:t ovat kolmioituja pintamalleja, joiden editointi on ollut haastavaa – mutta ei enää. Käytä useita tuttuja SolidWorks-piirteitä suoraan meshiin: pyöristykset, viisteet, pinnan offset, trimmaus, jne. Mesh-geometrian tsekkaustoiminnolla tarkastat, onko siinä virheitä. Virheiden korjaaminen on helppoa.

Section View Normal to Screen

solidworks 2020, leikkauskuva, section view

3D-mallin poikkileikkausta voi tarkastella kätevästi tasossa, joka on näytön suuntainen. Lisäksi syvyyssäätö CTRL+scroll -yhdistelmällä.

Autofill Mass Properties

solidworks 2020, routing, mass

Johtojen ja kaapeleiden Mass Properties -ominaisuudet käsitellään nyt Mass Per Unit Length -tiedolla. Se määritellään Routing -kaapeleiden ominaisuuksiin. Massatiedot päivittyvät automaattisesti.

Spline jatkuuvuus

solidworks 2020, sketch, spline

Voit lisätä G3 -jatkuvuuden tai rajoituksen vakiokaarevuudelle sketsin Spline -piirteelle.

SOLIDWORKS xShape

solidworks 2020, xShape

SOLIDWORKS xShape is the 3D subdivision modelling tool on the 3DEXPERIENCE Platform

SOLIDWORKS xDesign

solidworks 2020, xDesign

SOLIDWORKS xDesign is a browser-based 3D parametric modeling tool on the 3DEXPERIENCE platform

3DEXPERIENCE Platform connector

solidworks 2020, 3DEXPERIENCE Platform Connector for SOLIDWORKS

3DEXPERIENCE Platform Connector for SOLIDWORKS

Flexible parts

solidworks 2020, Flexible parts, jousi

Osille voi asettaa Flexible-määrityksen, jolloin niiden asento päivittyy muiden komponenttien liikkeen myötä. Aivan kuten oikeat jouset tai taivutettavat saranat.

Flexible parts

solidworks 2020, Flexible parts, jousi

Osille voi asettaa Flexible-määrityksen, jolloin niiden asento päivittyy muiden komponenttien liikkeen myötä. Aivan kuten oikeat jouset tai taivutettavat saranat.

Flexible parts

solidworks 2020, Flexible parts, jousi

Osille voi asettaa Flexible-määrityksen, jolloin niiden asento päivittyy muiden komponenttien liikkeen myötä. Aivan kuten oikeat jouset tai taivutettavat saranat.