3D Render

3D Render -ohjelmalla luot huippulaadukkaita ja näyttäviä kuvia 3D-malleistasi suoraan nettiselaimessa joustavasti kaikilla laitteilla missä vaan. Aineisto on aina ajan tasalla toimistolla, kotona ja reissussa sisäänrakennetun tiedonhallintasovelluksen kautta. Lisäksi tarvittaessa jaat tietoa sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kesken, seuraat projektien etenemistä ja säästät suunnittelu-, ohjelma- ja IT-kuluissa.

3D Render -rooli sisältää xStudio-nimisen suunnitteluohjelman. Se toimii nettiselaimessa, mistä seuraa kiistattomia hyötyjä. Käytät ohjelmaa millä tahansa laitteella: PC:llä, Mac:llä, tabletilla tai vaikka puhelimella. Sinun ei tarvitse asentaa ja päivittää ohjelmaa. Tiedostot ovat aina tallessa tietoturvallisessa pilvessä. Voit hyödyntää lähes rajatonta laskentakapasitettia pilviteknologian avulla ja saat rendaukset nopeammin suoritettua. Ohjelman käyttö on todella helppo oppia. 3D Render julkaiset näyttävää materiaali kuluttajille, kumppaneille, myynnille, päättäjille ja muille sidosryhmille ennen kuin tuotteen viimeisin versio on käsissäsi.

3DExperience soveltuu hienosti niin pienelle aloittavalle startupille*, kuin isommallekin yritykselle. Erilaisiin tarkoituksiin on saatavilla suuri määrä lisäsovelluksia, mutta maksat vain sinulle sopivan laajuuden käytöstä.

*Startup-erikoisohjelmassa lisenssit ilmaiseksi ensimmäisen vuoden ajan ja seuraaville vuosille isot alennukset. Lue lisää >>

3D Render ominaisuudet

  • Nopea renderöinti
  • Sulava käyttöliittymä
  • Integroitu esikatselu
  • Realistiset julkaisut
  • Materiaalin helppo jakaminen
  • CGI kirjastot
  • Työskentele nettiselaimessa
  • Soveltuu kaikille

 

Kysy lisää

 

 


Collaborative Business Innovator

3DExperience Platform -alustan perusrooli on nimeltään Collaborative Business Innovator. Se sisältää dedikoidun osion modernista ja tietoturvallisesta 3DExperiencestä, kirjautumistunnuksen koko systeemiin sekä perustason sovelluksia, kuten katseluohjelma, tehokas hakutoiminto, notes ja kommunikointi.

logo, 3dexperience. solidworks, hinta

Collaborative Industry Innovator

Collaborative Industry Innovator sisältää paljon tärkeitä toimintoja. Oleellisin on keskitetty tiedostojen tallennuspaikka tietoturvallisessa pilvessä, johon sinulla on pääsy mistä tahansa ja millä laitteella tahansa. Muita tärkeitä ominaisuuksia: tiedonhallinta, versionhallinta, dokumenttinumerointi, revisiointi, muutostenhallinta, vertailutyökalu, käyttäjäkohtaiset taskit, Gantt-työkalu ja paljon muuta.

3DExperience, Collaborative Industry Innovator, cloud, pilvi

3D Render

3D Render on rooli, joka sisältää 3DExperience-ympäristössä toimivan renderöintisovelluksen. Sovellus ei vaadi asennusta, vaan sitä käytetään nettiselaimessa. Renderöintisovelluksella tehdään huippulaadukkaita kuvia 3D-malleista esim. markkinointitarpeisiin. Voit hyödyntää lähes äärentöntä laskentakapasitettia pilviteknologian avulla ja saat rendaukset nopeammin kuin omalla koneellasi.